2777
2789

بچه ها این یه کاربربوده تو نی نی سایت منم مشکل رفلاکس معده پیداکردم الان دوهفته اس ورفتم دکتردارو داد بدترش کرد....من مرتب گلوم روصاف میکنم وحس سوزش گلو دارم وانگار یه چیزی توگلوم گیرکرده رفتم دکترگفت رفلاکس شدیدمعده گرفتی...الان انقدر استرس دارم و سردرد گرفتم خیلی نگرانم ...تاپیک این کاربر رو خوندم ودیدم درمان نشده آخرین تاپیکش ازناامیدی بوده نمیدونم چش شده وچیکارکرد منم میترسم به اینجابکشه 😭😭۴تابچه کوچیک دارم بخدا اذیتم ونگران یاامام حسین چطورمیتونم این کاربر آنلاین بوده یانه کجاس الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان بااینکه قرص خوردم گلوم میسوزه حتی حس میکنم گلوم میسوزه حتی دهنم میسوزه الان ...بچه دوماهه ام گریه میکنه دست پدرش دادم بخوابونتش ازدنیاناامیدشدم😭

چرا انقدر نگرانی خواهر

پسر دو ساله منم از دو ماهگی درگیر رفلاکس شدید هستش،تا یک سالگی دارو مصرف میکرد،سرخود قطع کردم الان دوباره برگشته بیماریش و میخوام ببرم دکتر باز

اذیت هست خیلی ولی با دارو بهتر میشه دیگه این همه ناامیدی چرا؟

نگران نباش با دارو و رژيم غذايى كنترل ميشه و كنترل اضطراب ببين درمان قطعى نداره فقط بايد كنترلش كرد& ...

نه هنوز دکتر گفته دوهفته دارومصرف کن خوب نشدی دوباره بیا

خب چرا عمل نکردی من شنیدم عمل خوبش میکنه توهم علایم منوداری؟

نه بابا عمل چيه ميترسم وقتى با دارو و رژيم كنترل ميشه… 

اره همش احساس توده تو گلو دارم بعضى وقتا انگار راه مرى بسته شده نميتونم اروغ بزنم وقتايى كه غذاى چرب  ميخورم ازمايش هليكوباكتر اگر ندادى حتما بده شايد مشكلت به چيز ديگه باشه مثلا مال از اعصابه و بعد استفاده از قرص هاى اورژانسى شروع شد

چرا انقدر نگرانی خواهر پسر دو ساله منم از دو ماهگی درگیر رفلاکس شدید هستش،تا یک سالگی دارو مصرف میک ...

خب خیلی اذیتم الان بعد میگن زیادبمونه عوارض داره😭😭😭😭😭😭