بچه ها این یه کاربربوده تو نی نی سایت منم مشکل رفلاکس معده پیداکردم الان دوهفته اس ورفتم دکتردارو داد بدترش کرد....من مرتب گلوم روصاف میکنم وحس سوزش گلو دارم وانگار یه چیزی توگلوم گیرکرده رفتم دکترگفت رفلاکس شدیدمعده گرفتی...الان انقدر استرس دارم و سردرد گرفتم خیلی نگرانم ...تاپیک این کاربر رو خوندم ودیدم درمان نشده آخرین تاپیکش ازناامیدی بوده نمیدونم چش شده وچیکارکرد منم میترسم به اینجابکشه 😭😭۴تابچه کوچیک دارم بخدا اذیتم ونگران یاامام حسین چطورمیتونم این کاربر آنلاین بوده یانه کجاس الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چرا عمل نکردی من شنیدم عمل خوبش میکنه توهم علایم منوداری؟
نه بابا عمل چيه ميترسم وقتى با دارو و رژيم كنترل ميشه…
اره همش احساس توده تو گلو دارم بعضى وقتا انگار راه مرى بسته شده نميتونم اروغ بزنم وقتايى كه غذاى چرب ميخورم ازمايش هليكوباكتر اگر ندادى حتما بده شايد مشكلت به چيز ديگه باشه مثلا مال از اعصابه و بعد استفاده از قرص هاى اورژانسى شروع شد