2777
2789
عنوان

کمممممک😔🥺 نوزادم چه مشکلی داره؟

126 بازدید | 10 پست

توروخدا بگین چه کنم.. خیلی خسته‌ام. پسرم سه ماهشه شیر درست نمیخوره خیلی کلافه‌ام کرده. از ساعت ۴ظهر به بعدم اصلا نمیخوابه فقط وقتی به زور بهش شیر میدم و پای سینم خوابش میبره، در حد ۵-۱۰ دقیقه می‌خوابه. تا ساعت ۱،۱/۵ شب همینطوره موقع شیردادن هم حتما باید پاشم راه برم، چون خوابیده به هیچ وج نمیخوره(به جز شب که خوابه) نشسته هم وقتی شیر میدم خیلی اذیت می‌کنه، همش زور میزنه و خودشو بالا و‌پایین میکنه. واقعا کلافه شدم… بدترین چیز اینه که نمی‌دونم چشه😭 انقدر واسه شیر خوردن ا‌دا درمیاره که نمی‌دونم کی گرسنه است و کی سیره! بعضیا میگن دلش درد میکنه اما چطور وقتی دقیقا میخوام بهش شیر بدم دل درد میگیره؟؟ خیلیا هم میگن رفلاکس داره ولی خوب یکی دوبار امتحانی با شیشه بهش شیرخشک دادم اصلا این اداهارو درنیاورد، اگه رفلاکس داره چه فرقی داره خوردن شیر من یا شیرخشک؟؟ ولی خوب از طرفی چند روزه که بعد از شیر خوردن زیاد بالا میاره😔😔😔 

توروخدا اگه تجربه دارین کمکم کنین که چکار کنم… ممکنه بخاطر لثه‌هاش باشه؟ واقعا کم آوردم. از غروب تا ۱/۵شب خیلی خیلی خسته میشم و بدتر از اون همش استرس دارم که شاید گرسنه است و چون مشکلی داره، نمیتونه شیر بخوره، استرس دارم نکنه وزن کم کنه😔

واسه خوابوندن نوزاد هم اگه کسی راهکار تازه‌ای داره کمکم کنه.

صدای جاروبرقی و سشوار و …. اینا همه رو امتحان کردم فایده نداشت😔

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم وقتی شیر خشک خوب میخوره چرا داری هر دوتونو اذیت میکنی  ب شیرت حساسبت داره

دوس دارم شیر خودمو بخوره خو😭😭 آخه مگه شیر من چه مشکلی داره… دلم گرفته که شیرمو دوس نداره. من دوتا پسر دارم اولی هم همین اداها رو درمیاورد دیگه کم آوردم شیرخشک دادم بهش… دوس ندارم اینم اونجوری بشه. سر پسر اولم بخاطر شیرخشک خوردنش  خیلی اذیت شدم، چون سینمو نمیگرفت واسه خوابوندنش خیلی اذیت میشدم حتما باید تو گهواره میذاشتم، جایی میرفتیم همش مشکل داشتم… گریه میکرد میتونستم آرومش کنم چون سینمو نمیگرفت… دوس ندارم این اونطوری نشه… همش میخوام مقاوت کنم تا شاید درست بشه، دوس دارم پای سینه‌ی خودم شیر بخوره و بخوابه😭

شاید حساسیت به شیرت داره، ببر دکتر حتما حتما

فردا میخوام ببرمش دکتر، چون واقعا کلافه و خسته شدم☹️

پس چرا با شیشه شیرخشک میدم این اداها رو درنمیاره؟

چون شیرخشک غلیظ تره و راحت تر از شیشه بیرون میاد و حتمالش زیاده مه رفلاکسش الرژیکه یعنی ی چیزی میخوری که بهش نمیسازه 

البته قبلش چک کن ببین خوب شیر داری؟ممکنه شیر نداری که اینطوری میکنه سینه خالی رو میمکه

همتا اسم خـودمه♥
چون شیرخشک غلیظ تره و راحت تر از شیشه بیرون میاد و حتمالش زیاده مه رفلاکسش الرژیکه یعنی ی چیزی میخور ...

نه شیرم خوبه، حتی مدام تو گلوش میپره…. اما اینکه رفلاکسش آلرژیک باشه، نمی‌دونم…

ممنونم🙏💚

نه شیرم خوبه، حتی مدام تو گلوش میپره…. اما اینکه رفلاکسش آلرژیک باشه، نمی‌دونم… ممنونم🙏💚

حتما ببر دکتر خوب ترجیحا گوارش اطفال انشالله که اوکی میشه منم کشیدم خیلی سخته خدا کمکت میکنه انشالله

همتا اسم خـودمه♥
حتما ببر دکتر خوب ترجیحا گوارش اطفال انشالله که اوکی میشه منم کشیدم خیلی سخته خدا کمکت میکنه انشالله

ممنونم مهربون❤️🙏😘