توروخدا بگین چه کنم.. خیلی خستهام. پسرم سه ماهشه شیر درست نمیخوره خیلی کلافهام کرده. از ساعت ۴ظهر به بعدم اصلا نمیخوابه فقط وقتی به زور بهش شیر میدم و پای سینم خوابش میبره، در حد ۵-۱۰ دقیقه میخوابه. تا ساعت ۱،۱/۵ شب همینطوره موقع شیردادن هم حتما باید پاشم راه برم، چون خوابیده به هیچ وج نمیخوره(به جز شب که خوابه) نشسته هم وقتی شیر میدم خیلی اذیت میکنه، همش زور میزنه و خودشو بالا وپایین میکنه. واقعا کلافه شدم… بدترین چیز اینه که نمیدونم چشه😭 انقدر واسه شیر خوردن ادا درمیاره که نمیدونم کی گرسنه است و کی سیره! بعضیا میگن دلش درد میکنه اما چطور وقتی دقیقا میخوام بهش شیر بدم دل درد میگیره؟؟ خیلیا هم میگن رفلاکس داره ولی خوب یکی دوبار امتحانی با شیشه بهش شیرخشک دادم اصلا این اداهارو درنیاورد، اگه رفلاکس داره چه فرقی داره خوردن شیر من یا شیرخشک؟؟ ولی خوب از طرفی چند روزه که بعد از شیر خوردن زیاد بالا میاره😔😔😔
توروخدا اگه تجربه دارین کمکم کنین که چکار کنم… ممکنه بخاطر لثههاش باشه؟ واقعا کم آوردم. از غروب تا ۱/۵شب خیلی خیلی خسته میشم و بدتر از اون همش استرس دارم که شاید گرسنه است و چون مشکلی داره، نمیتونه شیر بخوره، استرس دارم نکنه وزن کم کنه😔
واسه خوابوندن نوزاد هم اگه کسی راهکار تازهای داره کمکم کنه.
صدای جاروبرقی و سشوار و …. اینا همه رو امتحان کردم فایده نداشت😔