2777
2789

شهری که زندگی میکنم اب و هوای مرطوبی داره....خونمم اپارتمانی و کوچیکه،تهویه مناسبی هم نداره تقریبا،وقتی میرم حمام بعدش درشو باز میزارم بخار تو کل خونه پخش میشه‌...امروز رفتم حمامو تمیز کنم دیدم یه گوشش انگار کپک زده🤢نمیدونم اسم کپکه جلبکه چیه😫خلاصه حساااابی شستم حمام و ولی خیلی چندشم شد،چبکار کنم که دیگع اینجوری نشه،اینم بگم که خونمون اکثر مواقع مرطوبه،حالا یه چیز دیگ اینکه من مسواکا رو میزاشتم تو حمام که شب ب شب تو روشویی حمام مسواک بزنم ،الان که مسواکو کلا انداختم بیرون چندشم شد،ب نظرتون از این به بعد مسواکارو خارج حمام نگه دارم؟؟؟؟؟مثلا بزارم تو یه ظرف رو میز ارایشم خوبه؟؟؟؟ 

کلا هر نکته ای واسه تمیزی حمام تو اپارتمان که خودتون میدونید یا اتجام میدید بهم بگیدم خوبه،مرررسی🌹🌹

آره مسواکارو جای دیگه بزار 

آخر حموم آب سردو باز کن بریز ب دیوار و کف حموم 

از گلای تهویه هوا استفاده کن توی خونه

از حموم اومدی در حموم باز بزار یکم پنجره باز کن هوای خونه عوض بشه

گاهی درو باز بزار هوا عوض بشه 

اگه هود داری روشن کن وقتی از حموم اومدی 

فن اگه داره حموم روشن کن

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.