2777
2789
عنوان

چرا همچین اشتباهی کردم

122 بازدید | 10 پست

سلام من چند ماهه پیش یه  خواستگار خیلی  خوب داشتم ولی  یه خاطر یک سری مشکلات ردش کردم مثلا خونه ی ما اصلا خوب نیست منم دانشجوم یه خانواده درست حسابیم ندارم  الان واقعا پشیمونم چون من همیشه خونه نشستم هیچ کسی منو نمی بینه واسه همین خواستگارهای خیلی کمی داشتم وقتی مامانش اومده بود  با مامانم حرف میزد گفت میخواد منو ببینه با یه قیافه ی داااااااغون رفتم جلوش😂 البته بازم سعی می کرد با حرف هایش راضیم کنه. واسه همین حس میکنم بدش نومید از من الان واقعا پشیمونم خدا خدا می کنم دوباره بیاد  ،  چی کار کنم ،؟خانواده هم به شدت راضی بودن ولی من نمیدونم چرا شاید چون ترسیده بودم یا خجالت می کشیدم ردش کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم شما فقط بخاطر اینکه خونتون خوب نیست ردش کردی؟ مگه اومده بود خونه بخره؟ اون خودتو میخواست پس ...

نه خونه زیاد منم نبود شاید دلیل سومم بود اره خوب خودمم پشیمونم  ولی الان نمی دونم چیکار کنم

اره من خودم مادرشوهرم روز اول اومد منو دید رفت فرداش اومد بازم جواب ندادیم موند واسه یه هفته بعدش دو ...

😂😂😂باز خوبه البته مادرش  اولین باری که منو دید اینقدرررررر قیافم افتضاح بود که  امیدی به این مراحل هم  ندارم

😂😂😂باز خوبه البته مادرش  اولین باری که منو دید اینقدرررررر قیافم افتضاح بود که  امیدی ب ...

با مادرش که نمیخوای ازدواج کنی که نگران اینی که وقتی تورو دیده قیافت خوب بوده یا بد. ایشالا دوباره برمیگرده و توهم جواب مثبتت رو میدی و خوشبخت میشین