2777
2789
عنوان

من ارشد یه رشته خوندم که

128 بازدید | 30 پست

من ارشد یه رشته خوندم که اصلا از رشته هیچوقت خوشم نیومد و اصلا برای استخدامی ها ظرفیت قبولی خوبی نداره دوستان یه مدت غیرانتفاعی تدریس کردم اونم پول کرایه اژانسم نمیشه چندساله کنکور میدم بخاطر شرایط زندگیم قبلا بچه کوچیک داشتم نمیتونستم بخونم در نهایت بدون خوندن می رفتم سر جلسه وهنوز هنوزه از درس زیاد دور نبودم و درسای دبیرستان مو تقریبا یاد دارم سنم بالا رفته34سالمه،ولی همیشه در آرزوی پزشکی بودم این چندسال هم بدون آمادگی می رفتم رتبه ام آخرین بار 25000شد حالا میگم یه شانس دیگه بخودم بدم از الان شروع بخوندن کنم یا هم میگم بی خیال بشم ارشد رشته علوم تربیتی رو بگیرم که ظرفیت قبولی خوبی برای استخدام داره موندم بی خیال آرزوم بشم یا تلاشمو امثال کنم بچه هام بزرگترن و مثه سابق نیستن،دوستم که سطح درسیمون یکی بود از دکترای بنام شهرمون شده ولی من😭

افزایش ظرفیت هم دادن پزشکی نونت تو روغنه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردی برای کنکور خوندن؟ ببین منم متاسفانه اوایل مهر کتاب گرفتم هی گفتم امروز شروع میکنم فردا شرو ...

کتاب خریدم چون مرددم،هنوز شروع نکردم میترسم قبولم بشم سنم نخوره کلی استرس سن رو دارم یعنی خدا می‌دونه که هنوزم معلمای سابقم رو می بینم میگن حیف شدی چرا این رشته رفتی😭