2777
2789
عنوان

جادوی کلام

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 42 پست
مثال رو میخوای چیکار کنی   خودتو       با این چیزا سرگرم کردی  بلند&nb ...

عزیزم از کجا میدونی عمل نمیکنم ? همه میدونن قانون جذب بدون عمل بی فایدس اما جادوی کلام هم نمیشه دسته کم گرفت 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از کجا میدونی عمل نمیکنم ? همه میدونن قانون جذب بدون عمل بی فایدس اما جادوی کلام هم نمیشه دسته ...

منظورم    با مثال زدن   دیگران   سرگرم ردی   

من نگفتم کلام    بی تاثیره

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
میشه جواب من رو هم بدید ؟ پست های بالا تر ازتون سوال پرسیدم  مچکرم 🙏

تو   ارشیو   هاردم   ذخیره   داشتم

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

من همش دوست داشتم یه مریضی بگیرم در حد مرگ بعد شوهرم واسم گریه کنه .بعد پارسال گردنم رو عمل کردم امیدی نبود میگفتند قطع نخاع میشم ولی الان خوبم .به کسی هم اینو نگفتم .توف بهش .ولی بخدا به چیزای خوب بیشتر فکر میکنم نمیدونم چرا اونا جواب نمیده فقط منفیا

منظورم    با مثال زدن   دیگران   سرگرم ردی    من نگفتم کلام&nbs ...

عزیزم استفاده از تجربه دیگران سرگرم کردن محسوب نمیشه .سرگرم کردن اینه ک من صبح تا شب بشینم و پارو پا بذارم فقط تجربه ی بچهاو بخونم و ...فرداشم داستان همین باشه .فقط میخام موردای زنده و واقعی و از نزدیک ببینم و بشه انگیزه واسه استارت زدنم.

من همش دوست داشتم یه مریضی بگیرم در حد مرگ بعد شوهرم واسم گریه کنه .بعد پارسال گردنم رو عمل کردم امی ...

https://uupload.ir/view/چگونه_بخواهیم_تا_به_ما_داده_شود_1298.mp3/

من همش دوست داشتم یه مریضی بگیرم در حد مرگ بعد شوهرم واسم گریه کنه .بعد پارسال گردنم رو عمل کردم امی ...

چون اینم باور کردی .کتاب راز و معجزه و چاراثرو بخون .فقط چار اثر مترجمش گیتی خوشدل باشه