2777
2789
عنوان

تموم شدس فکر کنم همه چی برای اون..

174 بازدید | 2 پست

دیشب از دلتنگی زنگ زدم بهش و خیلی عصبانی و ناراحت بود تو این یکی دوروز اصلا ب من پیام نداد زنگم نزد فقط من کردم،البته تو دعوا حرف خیلی بدی بهش زدم و هزار بار گفتم اشتباه کردم عصبی بودم دیگه پیش نمیاد...بهش گفتم ببخشیدا اگه من تالان به سگ تکیه میکردم بیشتر پشتم بود...بهم میگه رابطه با بی احترامی نمیخاد و دیشب کلی زنگ زدم بهش و توضیح دادم بهش که دیگه تکرار نمیشه اما خیلی مطمئن می‌گفت میشه و من تهش بهش گفتم تصمیمتو بگو گفت تو بگو،گقتم من میخام پیشت باشم اونم گفت من اگه نمیخاستم‌ الان اینجا نبودم،دیگه خدافظی کردم خوابیدم صبح بهش پیام صبح بخیر دادم با قلب و میخاستم واسش پای سیب درست کنم بهش گفتم امروز وقتی بیدار شدم ی تصمیمی گرفتم زود بیدار شو،بعد یک ساعت بعد اومد خیلی سرد گفت سلام ظهرت‌بخیر بعدشم گفت چه جالب..اصلا نپرسید چیشده یا چی منم دیگه کلا بیخیال شدم..راستی یادم رفت دیشب بین دعوا پیک اومد جلو در خونمون کادو تولدم و آورده بود ی بوم نقاشی که عکسم بود و دورش پر شعر‌..الان از صبح که من هیچی نگفتم اونم نگفته،فکر کنم باید قبول کنم که همچی تموم شده واقعا و الکی خودمو کوچیک کردم‌..

خب معلومه که حرف بدی زدی. راست میگه رابطه بدون احترام به درد نمیخوره. ولی از یه طرف هم نکران نباش دوستت داره چیزی هم تموم نشده. حق داره که ازت دلگیر باشه. سعی کن بی احترامی نکنی چون از دستش میدی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.