2777
2789
عنوان

قبولی کنکور از مدرسه دولتی🥺

161 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر 

من مدرسم دولتیه ولی مدرسه خوبیه 

یعنی بیشتر دبیرانش با مدرسه نمونه یکی ان

ولی خیلی نگرانم برای کنکورم میگم اگه یه وقت قبول نشم کنکور چی؟اتفاقا الانم داشتم درس میخوندم یهو یاد این موضوع افتادم تمرکزم ریخت بهم 

میدونم شاید سوال بی منطقی باشه ولی واقعا نگرانم 

خودم درسمو میخونم تست میزنم برای دوتا از درس های تخصصی کلاس خصوصی میرم ویدئو های آلا رو میبینم ولی نگرانم نکنه قبول نشم یا پایه ام ضعیف باشه 

شما کسیو دید از مدرسه دولتی پرستاری قبول شه؟؟

خواهش میکنم کمکم کنید 

در انتظار هدف...⛈⚡   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان نگرانم مدرسه دولتی قبول نشم برا تجربی! عجب

شرایط افتضاح سخته 

حالا که اومدن میگن کنکور فقط تخصصی ها هست و ۶۰ درصد تاثیر معدل دوباره روز بعد یه حرف دیگه 

اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی گیجم درسا حجمشون خیلی بالاعه

در انتظار هدف...⛈⚡   
من دوستم پزشکی ایران قبول شد از مدرسه دولتی وبا معدل کتبی ۱۲ و من از مدرسه غیر انتفاعی هنوز پشت کنکو ...

امید وارم امسال بهترین نتیجه رو بگیری

در انتظار هدف...⛈⚡   

من دولتی بودم بدون کلاس خصوصی رتبم زیر ۳۰۰۰ شد البته خیلی سال پیش بستگی به خودت داره تلاش کن حسابی تست بزن فضای مجازی هم خیلی خیلی محدود اگه سال دوازدهمی شبانه روز ۱۰ ساعت درس بخون

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
شرایط افتضاح سخته  حالا که اومدن میگن کنکور فقط تخصصی ها هست و ۶۰ درصد تاثیر معدل دوباره روز ب ...

عمومی ها هم از طریق معدل تاثیر داره اتفاقا اینطور بهتره تخصصی هاتو قوی تر میکنی

همه چی بستگی به تلاش خودت داره درسته مدرسه مهمه ولی زیاد نه اصلش خودتی  تویی که باید برای هدفت تلاش کنی وقتی از ته دل هدفتو بخوایی و تمام وجود تلاش کنی مطمئن باش خداوند تلاشتو میبینه و به بهترین روش ممکنه جوابتو میده 

خداوند در قرآن میفرمایند از تو حرکت از من برکت 

پس از هر سختی آسانی هست