2777
2789
عنوان

عروسی این بلاگره مبینا رو دیدید شب یلدا بود؟همون تی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 84 پست
نمیشناسمشون  پولدارندوهمه طوری خرج می کنند. بنظرمن اینقدرریخت وپاش بیش ازحددرست  نیست ا ...

موافقم منم باهاتون

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
پر عمله بابا  پسره یه بوتیک داره فقط😑

بینی عمل ، گونه کاشت ، لب ژل ، زاویه سازی ..اینقدر با اون قد کوتاش عمل کرده ک سر و صورتش بزرگ تر از هیکلش شده و انرمال شده . پسر هم فک کنم بچه طلاقه و پدر مادر نداره و فقط ی بوتیک و ی خونه ۲۰ متری اجاره ای داشت ولی چون خوشتیپه دختره با پول جذبش کرد وبعدم ب همه جا رسوندش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عقد بودن  اره والا معلومه عقده این کسی که واقعا ذاتا پولدار باشه همه جیشو نمیریزه تو اینستا ...

من چن تا از کلیپاشو دیدم حالم بد شد

انقد ک چندش حرف میزنه

اینستارو ب گند کشیدن😣😣

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
واقعا باید ببینی 

عکسشواگه داریدبزاریدیاای دی پیجش تاببینمش  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چجوری بلاگرا رو دنبال میکنید اصن درک نمیکنم😐 ی ادم پر از افاده پر از شعاف و فخر فروشی ی ادم خرپول ک میاد سرویس رفتنشم کلیپ میکنه پول میگیره😒

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  

منم الان دیدم معلومع دختره چقد اهل شوافه

همینا باعث میشن بقیه چیزای زیاد بخان و مشکلات زیاد به وجود بیان من از وقتی اینارو میبینم همش میگم چرا عروسی من اینجوری نبود و اینا تاثیر گذاشته بود

الانم من اینجوری شدم متاسفانه

خیلی حس بدی دارم با اینکع ۱ماهه عروسی کردم و همش سر شوهرم بهونه میکنم با اینکه شوهرم هرکاری از دستش بر میومد واسم کرد و نزاشت چیزی به دلم بمونه