2777
2789
عنوان

عروسی این بلاگره مبینا رو دیدید شب یلدا بود؟همون تی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همون دختره که همه اش کله اس؟

پستاشو می بینم میخوام اسهال خونی بگیرم

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
همون بهتر ک ندیدی😂

این روزاهرکس عروسی میکنه میره یه پیج میزنه اینستاگرام شده همین  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چجوری بلاگرا رو دنبال میکنید اصن درک نمیکنم😐 ی ادم پر از افاده پر از شعاف و فخر فروشی ی ادم خرپول ک ...

میان تو اکسپلورر دیگه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
mobit.t

من اصلانمیشناختمش  

الان دیدم چه زندگی تجملاتی داره  

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

پلیس فتا باید جلوی اینا رو بگیره 

کار بدی آخه نمی کنه

عکساش ینی لختی پختی نیس کارش ندارن

برو یوتیوب امین فردین میفهمی

بیخیال بابا اینا این همه پول درمیارن بدبخت چی همش میگن ن تظاهره الکیه .ولی من یکی از نزدیک ترین هام بلاگره و همیطوری پولدار و البت خوشبخت