2777
2789
عنوان

عروسی این بلاگره مبینا رو دیدید شب یلدا بود؟همون تی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 84 پست
علت طلاقشون چی بود؟

چیزی نگف گف تفاهم تداشتیم...شوهرش هم گف ی ریال زنم مهریه نگرفته توافقی جداشدیم...خونه و ماشین و جهیزیه و...همه هم برا خود دختره بوده از اول ..ک الانم داره مجردی توش زندگی میکنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

گربه دستش ب گوشت نمی‌رسه میگه بو میده 😂😂😂

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینها فقط برای جمع کردن فالوور هست ممکنه اصلا ازدواجی هم در کار نبوده فقط یه نمایش بوده

ن عروسیشون مث توپ صدا کرد چ عرووووسییی...چ جهازی همرو نشون داد ولی ب سال نرسیده طلاق

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
واقعا پسره هزار برابر سرتر بود

پسره هیچییی نداش..دختره میلیاردر بود همه چی خونخ جهاز ماشین ..حتی مغازه پسره مال دختره بود الان ک جداشدن مغازه رو تعطیل کرده 

میدونستی الان با این تاپیکت به دیده شدن بیشترش کمک کردی؟ چون الان داری اسم پیجشو میدی و بقیه از روی کنجکاوی میرن از پیجش بازدید میکنن و بعضیا هم فالو میکنن. بعد میگید اینا چطوری پولدار میشن! با همین بازدید های از روی کنجکاوی! حتی اون کامنت های منفی زیر پست هاشونم باز به دیده شدنشون کمک میکنه چون الگوریتم اینستا فرق بین کامنت منفی و مثبت رو نمیفهمه و هر کامنتی فقط براش مفهوم حمایت داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»