2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا😥

دیگه نشد ادامه فدیم داشتم با رفتاراش اذیت میشدم.الان یه ساله جدا شدیم‌ولی هنوز تو استوریاش بهم تیکه میندازه هنوز مناسبتا بهم پیام میده ناراحته که جدا شدیم.ولی من الان با یکی دیگه خوشحالم

من رو یکی کراش داشتم فامیل هم بود 

بعد داخل ماه محرم خونه فامیل بودیم و غذا نذری آورده بودن و گذاشتن تو آشپزخونه بعد این غذا برنجش ته دیگ داشت 

منم یکم خیلییی کم برداشتم خوردم و دخترعمم هم خورد 

بعد دیگه اون ترسید و رفت نشست منم گفتم بزار یه کم دیگه میخورم و میرم که یهو دخترعمم چندتا سرفه کرد ولی اهمیت ندادم بعد با صدا محکمتری سرفه کرد که همونطور که پشتم بهش بود درومدم بهش گفتم خاکبرسرت بیا آب بخور خفه.....همین که برگشتم حرف تو دهنم موند کراشم با فاصله چند سانت پشت سرم وایستاده بود و چشماش میخندید😂😂😂😂 

منم یه لحظه هل شدم گفتم صلوااات🙄😂 

خدا شفام بده بدجور ضایع شدم

دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد   
دیگه نشد ادامه فدیم داشتم با رفتاراش اذیت میشدم.الان یه ساله جدا شدیم‌ولی هنوز تو استوریاش بهم تیکه ...

خب اگه خیلی دوست داشت ازدواج میکردین حتما دوست داره که بعد یه سال هم بهت پیام میده اگه دوست نداشت اونم میرفت با یکی دیگه و اینکه به نظرم دوست نشو ازدواج کن چون الان میگی کافه رفته بودین و دستتو گرفته بود تا نیفتی بلاخره نا محرم بودین دیگه درسته 😁

خب اگه خیلی دوست داشت ازدواج میکردین حتما دوست داره که بعد یه سال هم بهت پیام میده اگه دوست نداشت او ...

البته خودم راضی نیستم ازدواج کنیم وگرنه اون از خداش بود.و این که به محرم نا محرمی اعتقاد ندارم.برای ازدواج هم دوس داشتن کافی نیست یک سری رفتار ها لازمه که اون نداشت و همسر مناسبی برای من نمیشد.و این رفتار ها تازه بعد چهار سال خودشو نشون داد.معلوم نبود که من همون اول باهاش ازدواج میکردم چه بلایی سرم میومد و خوشحالم باهاش چهار سال موندم.الان با یکی دیگم.اونم از خداشه ولی من نمیخوام رسمی شه.کلا فعلا دوست ندارم ازدواج کنم.

من آدم کم حرفی هستم ی بار تو جمع خونواده شوهر واسه اولین بار که عقد بودم تو محرمش صبحونه خونه پدر همسر همه جمع بودن منم گفتم حالا نکنه اینا فکر کنن من خودمو گرفتمو حرف نمیزنم 

لال میشدم کاش اونموقع، برگشتم گفتم ای وای اگه ی بار محرم بیفته ماه رمضون تکلیف صبونه چی میشه😭

قیافه همسرم😐😥

خانواده همسرم😐😑

همه😳😳😳😳😳

و خودم😌😌