2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
بله عزیزم فقط اصلا دعواش نکن چون بیشتر تحت فشار روحی قرار میگیره. فقط و فقط صبوری و مهربونی.. بهش ...

آره همین کنترل خشم خیلی سخته ولی چاره‌ای نیست باید صبورباشم .چون یکی دوبار ک بددعواش کردم هی بدتر شد 

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
آره همین کنترل خشم خیلی سخته ولی چاره‌ای نیست باید صبورباشم .چون یکی دوبار ک بددعواش کردم هی بدتر شد ...

واای اصلا دیگه این کارو نکن.

هم کار خودت سخت میشه و هم بچه آسیب میبینه..

فقط و فقط صبوری کن...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای اصلا دیگه این کارو نکن. هم کار خودت سخت میشه و هم بچه آسیب میبینه.. فقط و فقط صبوری کن...

چشم عزیزم .انشالله ک خدا خودش کمکم کنه 

ممنون از راهنماییتون💐💐💐

چشم عزیزم .انشالله ک خدا خودش کمکم کنه  ممنون از راهنماییتون💐💐💐

انشاءالله عزیزم...

فدات.

نگران نباش زود یاد میگیره.فقط براش جایزه بخر و تشویقش کنید خودت و شوهرت و اطرافیان.یاد میگیره..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

انشاءالله عزیزم... فدات. نگران نباش زود یاد میگیره.فقط براش جایزه بخر و تشویقش کنید خودت و شوهرت و ...

انشالله فدات

چشم عزیزم ممنونم🌷

جدی میگین؟؟ زوده؟!!! آخه همه میگن چقددیر گرفتیش.چون تو فامیل ما همه تاقبل دوسال گرفتن بچشونو

اين همه متخصصن؟ پزشكن؟👀👀 و راجب پوشك بچه هم نظر ميدن؟؟

مگه به حرف بقيه است..بچه بايد اماده باشه!

يك دو ررزع گرفته بشع

نه كه ول كني همه جا كثيف كنه فكر كنيم خيلي هنر كرديم!

💕

اين همه متخصصن؟ پزشكن؟👀👀 و راجب پوشك بچه هم نظر ميدن؟؟ مگه به حرف بقيه است..بچه بايد اماده باشه! ...

من ک دیگه خونم فقط یه وجب جای تمیز داره برا نمازه اونم

حالا چندروزه تحمل کردم فعلا ....انشالله ک موفق بشم

وای من این دوره رو گذروندم تو دستشویی و تزیین کن دختر من به خاطر پی پی  یک هفته یبوست داشت....

خب به نظرت خوب بودع اينكار كه بچع دچار يبوست بشه؟👀

يكم ديرتر هيچي نميشه

ولي مسائل روحي رواني حدايي از پوشك يك عمر زندگي ادم رر تحت شعاع قرار ميده

💕