الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی میگین؟؟ زوده؟!!! آخه همه میگن چقددیر گرفتیش.چون تو فامیل ما همه تاقبل دوسال گرفتن بچشونو
بهترین سن الآن هستش عزیزم..
صبوری کن تا یاد بگیره.چیزای ملین بهش بده تا نتونه مدفوعش رو نگه داره..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
دختر من اینقد خودشو نگه میداره ک کلا یبس شده اصلا پیپی نمیکنه موندم چجوری اینهمه خودشو نگه میداره
ای بابا درکت میکنم آدم خیلی اعصابش خورد میشه اگه میدونی اذیت میشه یکی دوماه دیگه بذارش کلا هم کاری به کارش نداشته باش بزرگتر بشه خودش بهتر همراهی میکنه بالاخره هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق داره به حرف اطرافیانم توجه نکن
اتفاقا بهش میدم یه شربت هست دیروز و امروز یه قاشق بهش دادم ولی اصلا افاقه نکرده .چقد سخته این ...
بله عزیزم فقط اصلا دعواش نکن چون بیشتر تحت فشار روحی قرار میگیره.
فقط و فقط صبوری و مهربونی..
بهش قول چیزایی رو که دوس داره بده..بگو اگه مثلا تو دستشویی کردی برات مداد رنگی میخرم یا ماشین میخرم وغیره..
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
اوایل مقاومت میکنن. من یه پروسه طولانی طی کردم تا به راه افتاد. هرچی که میخورد میگفتم حالا بیا جیش کن ببینیم جیشت چه رنگی شده؟مینشست روقصری جیش میکرد، بعد نگاه میکرد میگفت زرده😁😁
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا