2777
2789
عنوان

برنامه ریزی امروز📝🧚🏻‍♀️

514 بازدید | 34 پست

سلام روزتون بخیر🌸

بیایین اینجا برنامه ریزی امروزمون رو باهم بنویسیم 

و بگیم که چه کارهایی داریم که باید انجام بدیم  

کارهایی که از الان تا شب هستن

خودم؛

۱۱ تا ۱۲ مرتب کردن خونه🏡+نوشتن برنامه ریزی دی ماه

۱۲ تا ۱ مطالعه درس📚

۱ تا ۲ ناهار🥘🥄

۲ تا ۸ مطالعه📚

۸ تا ۹ شام🍝

۹ تا ۱۰ نوشتن تمرینات📖✏🖊

۱۰ تا ۱۱ برنامه ریزی برای فردا📝

روتین پوستی🧴🧼

مسواک 🪥

خواب🛌🏻

شماهم بگید برنامه هاتون رو

هوای شهر ما ابریه☁️😍

شما چطوور؟

در انتظار هدف...⛈⚡   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته ام از آزمون اومدم

یکم بچرخم اینجا

بعد تمرینات زبان رو بنویسم

بعد ریاضی بخونم

ناهار

یکم خونه مرتب کنم

باز یکم بخونم ریاضی

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

هوا هم آفتابی ولی سرده

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

فیلم میبینم

میرم درس میخونم 

بعد میرم فیلم میبینم 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
فیلم میبینم میرم درس میخونم  بعد میرم فیلم میبینم  😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یلدا تموم شد بولله  

(امضات )

منم ۱۱ونیم تا ۱۲ونیم خونه 

بعد ناهر وبخوریم با دخترم داریم 

ظرفابشورم 

یکم استراحت بازی با دخترم 

بفکر شام

دوش بگیریم

لباسا بریزیم ماشین 

شام بخوریم و شب نشینی خودمون باهمسرم 

مسواک وخواب 

البته من تازه نسبتا خونه تکونی شروع کردم 

به اتاقا و کمدا وسالن رسیدگی کردم چون باردارم 

آشپزخونه خیلی آروم و یواش یواش از ۱۱ام میرم سراغش