2777
2789

خوب بود سرشبی هم راحت خوابید بعد سه چهار ساعت با گریه بیدار شد و اینجور بود دستش صاف گرفته بود و تکون نمیداد و یکمم باد کرده یعنی تو خواب شکسته؟ 

یارب نظر توبرنگردد.برگشتن روزگار سهل است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستم زیرم میمونه فقط یک ساعت باد میکنه و نمیتونم تکونش بدم یه چند موردم بوده سیاه شده بود دستم

انشاله که چیزی نشده  ببین میتونه تکون بده دوباره امتحان کن

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
چیزی نیسش نزده؟لگدش نکردین؟ دو هفته پیش زنبور پای منو نیش زد ببین تو خونه چیزی نیست؟

نه کنار خودم خوابوندمش بلندم نشدم ک برم جایی

ببین چیزی توی لباس و رختخوابش نباشه احتمالا چیزی نیشش زده ببین قرمزی چیزی روی انگشتش نیست توی خواب غلط میخوره یا نه شاید وزنش افتاده روی انگشتش 

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
ببین چیزی توی لباس و رختخوابش نباشه احتمالا چیزی نیشش زده ببین قرمزی چیزی روی انگشتش نیست توی خواب غ ...

منم همین فکرو میکنم دستش مونده زیر بدنش خشک شده بیچاره

نگو تورو خدا باباش دیوونه شده از نگرانی رفت ماشین بیاره ببرمش

چه عجب یه پدری پیداشد معصلویت پذیر باشه😐😐😂

اگه بابام بود با هزارتا فحش میداد ایشالله بابا دوشقه بشه

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰