2777
2789
عنوان

به نطرتون داره خیانت میکنه

1066 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها اگه تایپیکای قبلی منو خونده باشید میدونید که من تقریبا دو سال با همسرم مشکل دارم و تنها مشکلمون هم بی توجهی ایشون نسبت به منه.یعنی تقریبا ۶ ماهی هم سمت من نمیاد..من ۱۰ روز خونه پدرم قهر رفتم که وقتی برگشتم دیدم تمام اموالشو به نام مادر و خواهرش کرده که مثلا من مهریه ام را اجرا نزارم.خیلی شک داشتم که کس دیگه ای تو زندگی هست یا نه.امشب ی دفعه ساعت ۱.۵ شب از خونه رفت بیرون دو بار زنگ زدم گوشیشو خاموش کرد .واقعا الان داره خیانت میکنه.چرا من نمیخوام اینو باور کنم 

متاسفانه بلع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تعقیبش نمیکنی...جی پی س بذار براش...ی تعقیبش کن اگر بچه نداری هم تمومش کن همی الان

خیلی میترسم.دو نفر پیشنهاد دادن تعقیبش کنن ولی من میترسم با حقیقت روبه رو بشم