2777
2789
عنوان

به نطرتون داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 70 پست
نه بابا.اینو مطمئنم ولی به همه گفته بود و نبود من براش فرقی نداره.حتی به خودم گفت برو یکی هست بچه ها ...

احتمالا منظورش مادرشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد مهریه اینکه میشه توی دادگاه اعلام کنی که همچین کاری کرده برای فرار از مهریه .... و اون اموال احتمالا و با کمک یک وکیل خوب بر میگرده ...

در مورد خیانت اصلا معلوم نیست 

و اینکه شما دارید با هم زندگی میکنید مهربان ازش بپرس 

و اگر هم ایشون راه نمیاد و ... و  شرایط طلاق نداری به قول دکتر هلاکویی کوری و کری و لالی ....

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چند بار بهم گفته به تو حسی ندارم ولی من فک میکردم میخواد اذیتم کنه.چرا اینقدر من ساده لوحم

ای بابا .. 🥺

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خیلی میترسم.دو نفر پیشنهاد دادن تعقیبش کنن ولی من میترسم با حقیقت روبه رو بشم

کار خوبی میکنی این کارو نکن وختش ک برسه خدا یجوری میذاره جلو پات ک نفهمی چیشد خواهرم صدا ضبط کن انداخت تو ماشین شوهرش وختی برش داشت دید هرچی صدا بوده پاک شده بد دوساعت همه صداها برگشت الا اون تایمی ک تو ماشین شوهر خواهرم بوده

اگه فا..ل خواستی درخواست بده