2777
2789

وای عزیزم🥺نگاش کن.منم یه گربه پرشین دارم اسمش نبات عشق منه😻💖

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

مورچه

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم عکسشو بزار😂

😂 الان شبه مشخص نیستن 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

الان فقط یدونه مرغ مینا دارم

ولی قبلا تو دوران مجردیم خیلی گربه داشتم ۶ تا گربه فقط داشتم

اسماشونم تدی جک جولیا کوکو داوود(اسمشو من نزاشتم گربه همسایه بود اینطوری اسمشو گذاشتن و من همون گربه رو بردم چون میخواستن ولش کنن)سندی 

یدونه سگ ژرمنم داشتم اسمش اصلان بود😌😆

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

الهی چ هاپوی بامزه ای داری . من یه عروس هلندی دارم ک عکسش پروفایلمه ی گرینچیک خیلی شیرین و بامزه‌هم‌دارم ک‌عاشقشم عکسش تاپیک قبلیمه . اسم عروسم‌توتو هست من صداش میکنم توتو خانم گرینچیکم یاد گرفته همش صداش میکنه توتو خانوم توتو خانوم ؟ خخخخخخ

همستر داشتیم، ۶ ماهه رفتن از پیشمون💔 عکس ندارم تو گوشیم بذارم وگرنه میذاشتم، همه رو ریختم تو سیستم نگاه نکنم، غصه میخورم از بس بامحبت بودن دوتا فسقلی

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "