2777
2789
هپیر پلازی ساده بود یا آتی پی؟ من اصلا خونریزی نداشتم جز سه روز پریودی در ماه.. از طریق پولیپ متوجه ...

نه بدون اتیپی هایپرپلازی ولی فعلا دکتر جواب ندیده ک بگه باید چیکار کنیم رفتیم شمارم درجریان میذارم عزیزم

شما چ کارایی واسه درمان انجام دادین این مدت؟ 

من اصلا خونریزی و علامتی نداشتم اتفاقا پریودی کم و کوتاه تر شده بود لکه بینی هم نداشتم فقط طی سونو و آزمایش قبل از بارداری متوجه وجود پولیپ شدم تا بعداز عمل و آمدن جواب پاتولوژی هم نمیدونستم هایپر پلازی ساده هست جواب..پولیپ را هیستروسکوپی کردم و دارم هرروز مجسترول میخورم و پر از نگرانی هستم🥺 الانم که شما گفتی مادرت خوب نشده امیدم ته کشید🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا خونریزی و علامتی نداشتم اتفاقا پریودی کم و کوتاه تر شده بود لکه بینی هم نداشتم فقط طی سونو و ...

عزیزم نگران نباش بله مادر منم هیسترو کردن اما خب مامان من سنشون بیشتره نزدیک یائسگی هستن مال شما برطرف میشه امیدتون ب خدا باشه مجسترول تو بیشتریا جواب میده فقط اینکه حتما مجسترول سر ساعت و هر روز مصرف کنین رژیم غذایی هم مهمه غذاهای سالم مصرف کنید پیاده روی انجام بدین و اگر اضافه وزن دارین حتما وزنتون کم کنین موثره انشالا ک با خبرای خوب میاین🥺🌹

من اصلا خونریزی و علامتی نداشتم اتفاقا پریودی کم و کوتاه تر شده بود لکه بینی هم نداشتم فقط طی سونو و ...

عزیزم شما مشکلتون حل شد؟میشه منم راهنمایی کنید؟