2777
2789

مثلا میگه فلانی بهم گفت تو چقدر خوشگلی،فلانی گفت خوش به حال بچت که مامانش تویی،فلانی بهم گفت حرفات درستن ووووو

فقط منم که حس میکنم یجوریه این آدم؟

ممنم همین فکرو دارم تنها نیستی

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه عیرمستقیم میگه،من یه مدت با یه روانی در ارتباط بودم همه حرفاش تعریف از خودش بود

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خوب بزار تعریف کنه تو هم تحسینش کن اگر چیزی میبینی توش  احتمالا چون اعتمادبه نفسش پایینه با ای ...

نه کلا حس میکنم آدم کم شعوریه خیلی راحت به طرز فکر بقیه توهین میکنه البته خواهرشم اینجوریه

منم خیلی هارو میشناسم که اینجوری از خود متشکر هستند. یکیشون نیروی زیر دستم بود. هر چند وقت یه بار از خجالتش در میومدم تا یه مدت دهنش بسته بود باز شروع میکرد! یه نفر دیگه از نزدیکانم هم متأسفانه اینطوریه. انقد خودشو دست بالا گرفت در صورتیکه چیز خاصی هم نیست. معمولیه، هیچ کاری رو در شان خودش نمیدید. هیچ خواستگاری رو هم تراز خودش نمیدید، ازدواج نکردن اصلا اشکالی نداره ها، شاید حتی یه وقتا خیلی هم خوب باشه، اما این بخاطر این توهم ها مجرد مونده و الان نه کاری داره نه زندگی درست درمونی نه ...

و من واقعا فکرم براش درگیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم