2777
2789
شک نکن که واسه توهم مستجاب میشه و دلت پاکه که اسم و یاد خدارو داره منم خودم دعاهام هنوز جواب نگرفتم

حس میکنم حاجت هر دومون دقیقا مثل همه . از روی یکی از تاپیکاتون متوجه شدم 🤔 مخالفت پدر با ازدواج و از دست دادن کسی ک عاشقش بودیم به اجبار ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم تو رو خدا میشه بگی پدرت چطور راضی شد ؟ پدر من میگه اصلا دیگه حق نداری راجبش صحبت کنی 😥

دقیقا مشکل من همین بود اصلا من اجازه حرف زدن نداشتم کلا جرات نمبکردم حرف بزنم ازبس عصبی میشد داییم اومد باهاشون حرف زد بردشون مشاور یچیزمعجزه واربود اصن

دقیقا مشکل من همین بود اصلا من اجازه حرف زدن نداشتم کلا جرات نمبکردم حرف بزنم ازبس عصبی میشد 

وااای اره بخدا اصلا اجازه حرف زدن نمیدن . اخه من کم سن هم نیستم . خب اگه دوست داری میشه بگی چطور راضی شد ؟ معجزه ؟

وااای اره بخدا اصلا اجازه حرف زدن نمیدن . اخه من کم سن هم نیستم . خب اگه دوست داری میشه بگی چطور راض ...

میگم ک دایی من عمرا خودشو دخالت نمیداد بعداینکه چله رو گرفتم داییم توی دوره های شکرگزاری شرکت کرده بود انگاربهش گفته بودن کمک کنید واینا خوبه اینم اومد این لطفوکرد باهاشو حرف زد بردشون مشاور تاراضی شدن

دقیقا مشکل من همین بود اصلا من اجازه حرف زدن نداشتم کلا جرات نمبکردم حرف بزنم ازبس عصبی میشد داییم ا ...

نه من پدرم مشاور هم نمیاد ... فقط مگه اینکه معجزه بشه فقط همین 

میگم ک دایی من عمرا خودشو دخالت نمیداد بعداینکه چله رو گرفتم داییم توی دوره های شکرگزاری شرکت کرده ب ...

واقعا خوش بحالت خیلی خوشحالم برات ... الهی ک خوشبخت بشی ... خواستگارم هم کم اورده دیگه و سرد شده 😥