2777
2789
عنوان

کسی بلده اسم منو محاسبه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 41 پست
من دوست دارم از ایران برم اینجوری میشه مثلا آمریکا یا هلند میشه اینجوری ؟

نه مثلن اسم شهری که مد نظرته مشهد تهران... این جوری

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مثلن اسم شهری که مد نظرته مشهد تهران... این جوری

اها شهر خاصی دوست ندارم😂مرسی 😘😘

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بزن تونت جفت بودن ستاره ها قبلن بلد بودم الان یادم رفته

خوشگلم شما نمی دونی من اسم شناسنامه ای پدرم بزنم یا اسم که صداش می کنن؟کدام لطفا خیلی مهم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

حالا ادرس این سایت چیه،؟؟؟ من زدم سایت ارتعاش، یه سایتی اومد اسمش نام خوب بود ولی جواب نداد ارور میداد

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
حالا ادرس این سایت چیه،؟؟؟ من زدم سایت ارتعاش، یه سایتی اومد اسمش نام خوب بود ولی جواب نداد ارور مید ...

من زدم ارتعاش اسم آنلاین الان آورد

خوشگلم شما نمی دونی من اسم شناسنامه ای پدرم بزنم یا اسم که صداش می کنن؟کدام لطفا خیلی مهم

مطمئن نیستم ولی شنیدم اسمی که صداش میزنن درسته

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
مطمئن نیستم ولی شنیدم اسمی که صداش میزنن درسته

خیلی ممنون ❤️

زد ارتعاش متوسط قدم خنثی 😐حالا اسمم چی بزارم ؟😂چندتا اسم بگین امتحان کنم ببینم ارتعاش چطوره 😂😂

من اسم که پدر م صدا می زنن بگم بزنم داخل نت یا اسم شناسنامه؟

شناسنامه 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
شناسنامه 

ممنون عزیزم🌹❤️