2777
2789
عنوان

درددل

108 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من دوماه پیش تو ۲۰ هفته بچم مشکل داشت و سقطش کردم و الان باهر مشکلی مادر خودم میگه فلان کارو کردی در حقم خدا اینکارو کرد باهات

و من باهاش درددل میکنم و استرسم رو ازبارداری بعدیم میدونه و تا تقی به توقی میخوره میگه بعدیهاتم اینطوری میشه

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ادم باید با یکی حرف بزنه.اگر نزنم ک از غصه میمیرم

خب عزیز دلم مجازی با کسایی ک نمی‌شناسنت صحبت کن 

من از مشکلاتم هیچی نمیگم اصلا دوست ندارم بگم ب اشنا

خدایا شکرت
خب عزیز دلم مجازی با کسایی ک نمی‌شناسنت صحبت کن  من از مشکلاتم هیچی نمیگم اصلا دوست ندارم بگم ...

درست میگی من اشتباه کردم.ولی اخه تو مغزم نمیگنجه مادرم بخواد اینجوری لهم کنه

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

گلم در خواست دوستی دادم،ریسک سندروم دانم تو انتی بالا بود سلفری دادم، بعد خدا رو شکر همه رو زده

low risk

و اینکه کروموزوم y دیده شده

من الان 15 هفته و خورده ای هستم، و یه فکر مسخره اومده تو سرم و کل وجودمو داره میجوه، و اونم  ریشه اش خوندن تاپیکایی بود که گفتند جنسیت بچه تو سلفری و سونو تطابق نداشت و این میتونه نشونه مشکلات جنسیتی نظیر ت رنس و فلان باشه

که امروز رفتم پیش دکتری غیر دکتر خودم و اونم این حرف رو تایید کرد

میدونم خیلی مسخره و احمقانه است، ولی انقدر فوبیا دارم که میترسم یه سونو الان برام بنویسن و خیال خودمو راحت کنم

و از طرفی هم تایم سونوی انومای ام 25 اسفنده

خیلی داغونم

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند