2777
2789
عنوان

نرفتن به مهمونی با جاری

1419 بازدید | 72 پست

بچها من شوهرم یه اخلاق گندی که داره خانوادشو میبینه از این رو به اون رو میشه و شروع میکنه جلو اونا دستم انداختن روز جمعه دعوتیم بیرون چیکار کنم نبره منو

این بار نرفتی ، دفعه‌ی بعد چی ؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو نمیام دلیلشوپرسیدبگو یادمه تکرارنمیکنه یاشمانرو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بهش بگو من نمیتونم این رفتارت رو تحمل کنم تا رفتارت رو درست نکنی من هیچ جا باهات نمیام

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤
بارها بش گفتم قول داده تکرار نشه باز جاریم یه چی میگه اینم شروع میکنه

باهاش طی کن بگو اگه رفتار اشتباه کنی همون لحظه میام خونه و واقعا هم بیا اگر هم بیرون بودید بدون اینکه بگی اسنپ بگیر بیا 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏