2777
2789

حس میکنم دارم افسردگی میگیرم... واقعا از حجاب متنفرم ولی اخه از یه طرف از اون دنیا و آخرت هم خیلی میترسم. از ۱۰ سالگیم این مشکل رو داشتم همیشه بخاطر حجاب گریه میکردم و مادرم هم بشدت سرم داد میزد و از همون چرت و پرت هایی ک خود مادرا فکر میکنن تاثیر داره روی بچه هاشون میگفت... که هیچ تاثیری نداشت بجز خراب کردن روحیه ام. از همه چی متنفرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان گازت میگیرن، آماده باش

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

الان میان گازت میگیرن، آماده باش

ادبیاتتون قشنگ نیست.یعنی جی گازت میگیرن؟؟؟

شروع کننده ی توهین نباشید اگه نمبتونید راهنمایی کنید سکوت کنید لطفا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چند سالته

جامعه خیلی خراب شده عزیزم ، مادرت خیر و صلاحت رو میخواد...

عوضش ازش بخواه که لباس و چیزهایی که دوست داری برات بخره و بتونی تو جمع دوستات و مهمانی‌ها و خونه ازشون استفاده کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اگر عده ای حمله نمیکنن بهم عزیزم برو یکم خدا شناسی بکن بعد بشین تصمیم بگیر این خدایی ک منو شما میشناسیم خدا واقعی نیس یه ناظم بد اخلاق و کینه ای برو یکم خدا رو بیشتر بشناس بعد خودت متوجه میشی باید چی کار کنی کتاب گفت و گو با خدا 3 جلده بخون