2777
2789
عنوان

داغ برادر دیدم اونم چه برادری...داغ دیده ها میشه راهکار بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 26 پست

حق دارى خيلى سخته ادم باور نداره كه ديگه نيست ولى بايد گريه كنى يه روز خونه تنها باش كه نگران دخترت نباشى با صداى بلند گريه كن🥺 

اگر دوست برادرت ميدونسته اين اتفاق افتاده چه قدر كار بدى كرده بدون امادگى قبلى تو رو برده خونه برادرت 😟😟

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

با چه چیزی سر چه موضوعی اشکت در میاد 

توی اون شرایط قرار بگیر که گریه کنی 

گریه نکنی غمباد میشه

اشک بریز عزاداری کن

سر خاکش برو که باور کنی نبودش رو

برات صبر زینبی آرزو دارم عزیزم خیلی سخته 

روحشون شاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه کن عزیزم مداحی یا ازاینا کلیپ ها ک سرقبرها میخونن بذار و گریه کن .....خداصبرتون بده ....بزرگترین غم عالم ازدست دادن برادرو خواهرجوونه😭😔

قابل توجه خانما عده ای نمیتونن توغم گریه کنن لطفا پشت سرشون حرف درنیارید ک انگار براش مهم نبود🥺

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
اگه گریه نکنی چی میشه غمباد چیه  

غمباد یعنی بعد ی مدت همش تو دلت جمع میشه یا تبدیل به گواتر و خفگی  توخواب میشه یا کچلی مو و مژه و ابرو یا تبدیل به کیست های سرطانی توی بدن یا خدایی نکرده گرفتگی رگ های قلب و عروق ....کلا بدن براش اتفاق بدی میوفته خیلی اروم و به یکباره

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
اگه گریه نکنی چی میشه غمباد چیه 

میشه عقده 

دور از جون غصه راه گلوش رو میگیره 

خیلیا تیروئید میگیرن 

یه عده بدتر میشن دقیقا یه گلوله جلو گلوشون میزنه بیرون 

باید عزاداری کرد که غم بریزه بیرون 

بزنی به دل دور از جون  هزار و یک درد و مرض میگیره آدم 

غمباد یعنی بعد ی مدت همش تو دلت جمع میشه یا تبدیل به گواتر و خفگی  توخواب میشه یا کچلی مو و مژه ...

آهان گواتر 

من فکر کردم تیروئیده 

یه خانمی رو دیدم 

جلو گلوش یه غده زده بود بیرون 

باهم صحبت کردیم گفتم اکثر درد ها از غمه 

گفت آره این غمباده 

غصه ها رو هم جمع شدن شده این 

آهان گواتر  من فکر کردم تیروئیده  یه خانمی رو دیدم  جلو گلوش یه غده زده بود بیرون& ...

متاسفانه فکر و خیال و غصه خوردن بزرگترین دشمن و تهدید برای جون ادمیزاده

خدا بهتون صبر بده دوستت از کجا خبر داشت

دوستش دستیارش بود در واقع ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌صبح قرار بود باهم برن دنبال یه سری مجوزهای اجرا.زنگ زد جواب نداد.نگران شد رفت دم خونش هرچی در زد باز نکرد زنگ زد آتش نشانی و پلیس که درو باز کردن و ... 

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤
با چه چیزی سر چه موضوعی اشکت در میاد  توی اون شرایط قرار بگیر که گریه کنی  گریه نکنی غمب ...

ممنونم.من اتفاقا خیلی راحت گریه میکردم هر کسی فوت میشد حتی غریبه ها من گریه میکردم الان انگار سنگ شدم و این آزار دهندست...

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤