2777
2789

رفتم میکرو بلیو کردم گفتم نگران نباش سه روز بعدبروحموم این پررنگی کلفتی آبروت میره رفتم حموم اما مث چی پشیمان هپونجوری مونه. 

حالا من چکار کنم این بره.

ابروهای  خودمو میخوام خیلی بدممنون میومد  ازابرو مصنوعی.آرایشگرابروهایش خودشو نشون داد گف اینجور درمیان واسع اون خیلی طبیعی بود 

حالمن بده😭😭😭😭

شوهرم گفت نرو پشیمان میشی ب حرفش گوش نکردم حتی  روم نمیشه بهش بگم پشیمانم 

خواهر میکرو رف نصف پول منو داد اما خیلی طبیعیه

چطور پاک کنم.تورو خدا کمک کنین؟؟؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
چند روز میگذره؟

سه روز

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه هنو اولشه بابا

آخه واسع آبجیم اولشم اینجور نبود واسع اون خیلی طبیعیه

بعد یه هفته رنگش طبیعی میشه مبارک باشه🥰 اگه دوس داشتی عکس بده 

آخر با چشام  نمیخونه چشام بیرنگ کوچک این پرنگ و کلفت

مطمئنم درست نمیشه

آره بعضیا زخم نمیشه ولی خوب میشه مطمئن باش سه روز دیگه حداکثر

آخر مدلش کلفت دراورده😭😭😭😭

چطوریه مگه پاک نمیشه 

آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

زن دایی من ابروهاش رو رفت درست کرد قیافش سیاه شده همه بهش میگن خیلی قیافت بد شده من یه مداد میکشم قیافم زشت میشه مصنوعی میشم دوست دارم ابروهام نازک باشه چون صورتم باز میشه سفید میشم نمیدونم چرا بعضیا ابروهای کلفت و سیاه دوست دارن قیافشون رو سیاه میکنه بنظرم خوشکل نیست ولی اگه بازیگرای زن قدیمی ایران رو ببینن اونا بیشتریا ابروهاشون نازک بود بهشون میومد خوشکل بودن ولی جدیدیا کلفت میکنن یه بازیگر هست به اسم ژوله میگفت جدیدا خانمها ابروهاشون مثل مرداها کلفت میکنن مردها نازک میکنن . اصلا ابروی کلفت دوست ندارن نازک بنظرم خوشکلتره صورتو صاف و سفید میکنه اگه پولشو داری برو  ببین میتونه درستش کنه 

عزیزم اینا میریزه  ابروهات این نیست که فقط روغن مالیش کن حتما

میگن اگر روغن نزنم دیگ کمرنگ میشه میره واسع همین نمیخوام بزنم