2777
2789
عنوان

بچهاا بیاین میخوایم راجب انرژی مثبت صحبت کنیم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 23 پست
خب حالا خیلی دوست دارم حرفای انگیزشی بزنم چیکار کنم

کافیه اعتقاد داشته باشی و اعتماد به نفس

خودت خودتو دوست داشته باش به خودت احترام بزار

مثبت فکر کن

ببین زندگی همونی میشه که تو میخوای😍

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم من به خدا خیلی اعتماد دارم 

خب انرژی های منفی رو دور کن کمر حمت و ببند و بگو بسم الله 

همه چی درست میشه بی شککک

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
اشتباه هستش نا امیدیت کار رو خرااب میکنه مطمئن باش که تو به هر چیز بیاندشی همووون میشه

اره مثلا درس میخونم زود نا مید میشم ول کنم

فقط درس نیس رژیم همه چیییی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مررسی حاجتت روا بشه

ممنونم گلم ایشالله موفق باشی همیییییشه 

اره مثلا درس میخونم زود نا مید میشم ول کنم فقط درس نیس رژیم همه چیییی

خبب این کارو خراب میکنه

باید امید داشته باشی بدون انرژی منفی و اعتماد میبینی که همه چی میاد سر جاش😍

قانونهایی که اگه یاد بگیری

و در زندگی روزمره ت ازشون استفاده کنی

به چیزی که دنبالش میگردی.میرسی

کائنات

هیچ وقت هیچ فکر و علمی رو

بدون جواب نمیزاره

اگه میخوای کائنات

راه رو برای رسیدن به ارزوهات باز کنه

شکر گذار باش

به خاطر چیزهایی که همین الان داریشون

اگه میخوای کائنات

ثروت زیادی بهت بده اول باید

هر بهایی که برای هرچیزی پرداخت میکنی

از ته قلب و با رضایت باشه به همین سادگی

کائنات مثل یه مزرعه ست

هر چیزی رو که بخوای برداشت کنی باید

اول بذرهاشو توی خاک بکاری با عشق

از بذرها مراقبت کنی تا بتونی چیزی که کاشتی

رو برداشت کنی

اگه میخوای کائنات

تورو در چشم دیگران محبوب و محترم نشون بده

اول لازمه که خودت با دیگران محترمانه رفنتار کنی

رازهاشونو نگه داری و خوش رفتار باشی

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
قانونهایی که اگه یاد بگیری و در زندگی روزمره ت ازشون استفاده کنی به چیزی که دنبالش میگردی.میرسی ک ...

این حرف خییییییییلی درست بوددد

و تاثیر گذاار