2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش فک کردم جن دارین

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

سلام ببخشید شما به جایی اینکه به اسی بگی خواهرم سیگار به دست گرفتن برای دختر افتخار نیست و ریک سایت پربازدید باعث بدآموزی میشه میایی منو زیر سوال میبری درصورتی که من توهینی نکردم وگفتم یک دختر باید درستش کتاب ویا تسبیح باشه نه سیگار کجای حرف من باعث انحراف میشه؟ ازبس گفتیم اگر تذکر بدهیم ناراحت خواهد شد و.... الان درجامعه منفی ها مثبت شده ومثبت ها منفی شده. 

سلام ببخشید شما به جایی اینکه به اسی بگی خواهرم سیگار به دست گرفتن برای دختر افتخار نیست و ریک سایت ...

سلام.اگر عمقی به حرفام توجه میکنین،جوابتون رو میدم.

نفس حرفتون درسته..ولی امر به معروف بیان لین و زیبا میخواد در عین اینکه عزت نفس مخاطب حفظ بشه و مخاطب در یک سایت به قول خودتون پربازدید تحقیر نشه..منم واقعا از اینکه میبینم دخترامون تو کافه ها و اینور اونور با سیگار تو دستشون ژست میگیرن ناراحتم.ولی این راه اصلاحش نیست.

الحمدلله رب العالمین❤