2777
2789

استفادش برای لباس بچه خوبه؟

چه مارکی دارین که ازش راضی هستین؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
منم میخوام بخرم برا سیسمونی

از قیمت و مارک و آپشناش خبر دارین؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخوام بخرم برا سیسمونی

شما سونو آنومالی رفتین؟

منم ۱۷ هفته و ۵روز هستم

من دارم مارک فریدولین دوقلو خیلی راضیم

خودش اتومات هست خشک کن و اینا هم داره؟؟؟

من خریدم برای پسرم استفاده هم میکنم ولی خوشم نمیاد  کار باهاشون راحت نیست ولی من بخاطر این ک ج ...

یعنی به نظر شما اینکه لباساشو بریزیم تو ماشین لباسشویی و جدا شسته بشه باعث آلودگی میشه؟؟؟

من بیشتر بخاطر بهداشتش میگم

از قیمت و مارک و آپشناش خبر دارین؟؟؟

نه فقط تصمیمشو گرفتم هنوز خریدامو شروع نکردم نمیخوام لباس بچه رو قاطی لباس خودمون کنم واسه همین

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
دارم دوبار استفاده کردم گذاشتمش کنار با ماشین لباسشویی لباسای بچمم میشورم

خب حساسیت و مشکل پوستی ایجاد نمیشه؟

نمیدونم چیکار کنم.

بخرم یا نخرم.

خودمم گیر افتادم

شما سونو آنومالی رفتین؟ منم ۱۷ هفته و ۵روز هستم

برای ۶دی نوشته دکتر

گفتم زودتر برم گف نه همین ۶دی برو ...یعنی میشه ۱۸هفته و سه روز

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
یعنی به نظر شما اینکه لباساشو بریزیم تو ماشین لباسشویی و جدا شسته بشه باعث آلودگی میشه؟؟؟ من بیشتر ...

ببین مطمئن نیستم باعث آلودگی میشه یا نه ولی دوست نداشتم ریسک کنم آخه بچه خیلی حساسه

دقیقا منم بخاطر بهداشت خریدم وگرنه ک کار باهاشون ب راحتی لباسشویی نیست