2777
2789

سر پسرم خیلی سرحال بودم حالت تهوع داشتم اما نه خیلی.. اکتیو فعال عاشق شوری و ترشی ب شدت خوش اشتها 

سر دخترم تهوع شدیدددد حتی الان ک 24 هفتمه بی اشتها کسل و خوابالو و بیشتر دلم بستنی یا شیرینی خامه ای میخواد یا عدس پلو ک توش پر کشمش باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دخترم تهوع فراوون،حالم از بو غذا بهم میخورد،بدم از همه چی میومد،افسرده،بداخلاق

برا پسرم سرحال،خوش خوراک،معده درد،استراحت مطلق و خونریزی و درد تا۹ ماه😑

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سر پسرم شاید در حد یک روز تهوع داشتم، فقط از بوهای خاص بدم اومده بود. سرحال بودم و پر انرژی . تقریبا همه مزه ها رو دوست داشتم .

سر دخترم از شیرینی حالم به هم میخورد. ترشی میخواستم . ترش ترین چیزها برام مزه نداشت. خیلی بی حال بودم . سر درد داشتم . از هفته شانزدهم به بعد حالم بهتر شد . تا اون موقع اغلب صبح ها تهوع داشتم یا بالا می آوردم.

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.