2777
2789

از لیوان ذرت مکزیکی عکس گرفته گذاشته زیرش هم‌نوشته : تو این هوای سرد ذرت مکزیکی میچسبه.

فضای خونه هم بود ..بهم ریخته

شما چه استوریای چیپی دیدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ن خوراکی ن از کادو ن کیک ن بستنی ن کافه ن قهوه ن هیچ چیزی عکس نمیذارم ولی واقعا بما مربوط نیست استوری رو گذاشتن ک هرکسی هرچی عشقش میکشه بذاره خوشم نیاد از استوریای کسی یا شمارش میپاکم یا بیصدا میکنم ک نبینم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

استوری ضایع که خیلی دیدم ولی یکیش خیلی ضایع بود !یکی از همکلاسی های سابقم خیلی خودشیفته اس !تو مدرسه همش میگفت من باهوشم!بلایی هم سر هممون میاورد که بگیم آره تو راست میگی بعد از کنکور تا امتحانای ترم اولم همش تو استوری هاش مضامینی در ستایش باهوش بودن خودش مینوشت که بعد از امتحانا از اینستا محو شد!