2777
2789
عنوان

بارداری طبیعی با رحم دوشاخ

2395 بازدید | 47 پست

من رحمم دوشاخه نزدیک به دوساله که تو اقدام هستم ولی باردار نمیشم هم خودم هم شوهرم هم سالمیم دکتر هم میگه باردار نشدن هیچ ربطی به رحم دوشاخ نداره ولی خودم همش استرس دارم میگم نکنه به خاطر دوشاخ بودن که نمیشم 

زیاد لاغر یا زیادچاق نیستی؟یا مثلا تنبلی تخمدان داشته باشی؟

منم تو عکس رنگی یکم رحمم ب سمت راست لگن انحراف داره و کج و باعث کجی واژن شده از داخل انگار ولی دکترا میگن ربطی نداره

من اضافه وزن داشتم یکم و تنبلی تخمدان ک دارم وزن کم میکنم 

شما هم اگه زیاد لاغری باید خودتو تقویت کنی اگه اضافه وزن داری باید کم کنی

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره منم رحمم دوشاخه است ۱۷ سال باردار نمیشدم به دکترم گفتم گفت ربطی نداره شکر خدا امسال طبیعی ...

۱۷سال خیلی زیاد عزیزم.هیچ مشکل دیگه ای نداشتین؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

دکتر خیلی میرفتم میگفتن مشکل ندارید نمی دونم کار خدا بود

درسته عزیزم.قربون حکمت خدا که هیچکس از حکمتش سر در نمیاره.هر وقت خودش بخواد میده 

ربطی نداره منم رحمم دوشاخه است ۱۷ سال باردار نمیشدم به دکترم گفتم گفت ربطی نداره شکر خدا امسال طبیعی ...

وای عزیزم مبارکت باشه خیلی ناراحتم برا منم دعا کن دیشب که پریود شدم کلی نشستم گریه کردم

درسته عزیزم.قربون حکمت خدا که هیچکس از حکمتش سر در نمیاره.هر وقت خودش بخواد میده 

هرچیز به وقتش تو هم بی خیال باش امید تو به خدا ازدست نده تحرک داشته باش پیاده روی کن  من تو ماهی که باردار شدم تحرک زیاد داشتم

امیدم به خداهست همیشه
نه فقط ی پنج‌ شش کیلو اضافه دارم فقط ۶۳ کیلوام

عزیزم همین ۵یا۶ کیلو هم کم کنی خیلی موثره. کلا ورزش و پیاده روی باعث خونرسانی ب رحم و تخمک با کیفیت میشه 

گاهی وقتا فولیکول داریم و تخمک هم داخلشه ولی با کیفیت نیس چون خون خوب بهش نرسیده 

ورزش و پیاده روی خیلی خوبه

خودم تازه شروع کردم

وای عزیزم مبارکت باشه خیلی ناراحتم برا منم دعا کن دیشب که پریود شدم کلی نشستم گریه کردم

مرسی عزیزم   نارحت نباش ولی درکت میکنم منم اینجوری بودم پریود که میشدم شوهرم قسمم میداد گریه نکنم ولی نمیتونستم همیشه دلداریم میداد توهم سعی کن خیلی بهش فکر نکنی خودت و سرگرم کن  چند وقته اقدامی

امیدم به خداهست همیشه