2777
2789
عنوان

بارداری طبیعی با رحم دوشاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 47 پست
ربطی نداره منم رحمم دوشاخه است ۱۷ سال باردار نمیشدم به دکترم گفتم گفت ربطی نداره شکر خدا امسال طبیعی ...

راستی الان که شما بارداری سرکلاژ کردی اخه دکتر من گفت اگرم حامله بشی باید سرکلاژ کنی که ی وقت زایمان زودرس یا خدانکرده سقط نداشته باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی الان که شما بارداری سرکلاژ کردی اخه دکتر من گفت اگرم حامله بشی باید سرکلاژ کنی که ی وقت زایمان ...

نه نکردم دکترم هیچی نگفت هماتوم دارم ولی گفت استراحت کن ۱۹ دی میرم ان تی ان شاالله همه چیز نرمال شده باشه 

امیدم به خداهست همیشه
وای عزیزم مبارکت باشه خیلی ناراحتم برا منم دعا کن دیشب که پریود شدم کلی نشستم گریه کردم

دکترطب سنتی هم بروشایدرحمت سردهست ضررنداره،امیدوارم سال دیگه تایپیک بزنی ازدست گریه های بچه چیکارکنم مثبت فکرکن 

ما ب صورت اروی خیلی رحم دوشاخ‌داریم تو فامیل هیچکدومم مشکل بارداری نداشتن

نگران نباش

حتا یکی از اقوام رحمش نصف رحم عادی بود و همش سقط میکرد

ولی بارداری اخرش دکترش براش تا۶/۷ماهگی بچه رو با کلی بستری و...نگه داشت و خداروشکر زایمان کرد،حتا رحمش انقدر کوچیک بود ک جفتش در حاله دفع بود و تو بیمارستان بستری شد

دکترطب سنتی هم بروشایدرحمت سردهست ضررنداره،امیدوارم سال دیگه تایپیک بزنی ازدست گریه های بچه چیکارکنم ...

فدات بشم 

آره اتفاقا تو فکر خودمم هست ولی سنتی خوب سراغ ندارم جایی برم 

نه فقط ی پنج‌ شش کیلو اضافه دارم فقط ۶۳ کیلوام

عزیزم ربطی نداره  ، من کسانی رو میشناسم ک با وجود رحم دوشاخ باردار شدن و چندین بار حتی...

فکر میکنم دوران بارداری باید فقط تحت نظر باشی

باردار نشدن هم ب تجربه میگم وقتی همه چی خوبه فقط استرسه ک نمیذاره