2777
2789
عنوان

برای مادرم دعا کنید

116 بازدید | 12 پست

حال مامانم اصلا خوب نیست خیلی نگرانم دیشب شب سختی رو گذرونیدم تو اورژانس.  توروخدا دعا کنید مامانم حالش خوب شه. بعد خدا تو این دنیا امیدم به مادرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیماریش چیه

چند روزی بود که زانو درد داشت دیروز یه پزشک گفت باید ژل بزنه به هر دو زانوش . بدون عکس گرفتن این تجویزو کرد بعد چند ساعت مامانم درد وحشتناکش شروع شد ماهاش باد کرد الان نمیتونه راه بره اصلا و درد میکشه 

خدا شفاش بده عزیزم خوب میشه سایه ش کم نشه از سرتون

مادر واقعا خدای رو زمینمون

الهی همیشه تنش سلامت باشه 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

براشون صلوات فرستادم و آیت الکرسی خوندم عزیزم آن شالله سایش بگسالیان سال بالاسرتون باشه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736