2777
2789
عنوان

متاهل ها و با تجربه ها بیاین

157 بازدید | 15 پست

به عنوان کسی که چند سال زندگی مشترک داشته بگین کسایی که تو مرحله دوستی و خواستگاری و نامزدی هستن چجوری با خانواده شوهر برخورد کنن که همیشه حرمت ها نگه شه 

چه کاری انجام بدن چه کاری انجام ندن مثلا رفتن خونه مادر شوهر ظرف و اینا نشورن؟ تو دوران خواستگاری یا نامزدی یا برا اولین بار رفتن چی کمک هم ندن؟

با خانواده اش مثلا داداشش راحت باشن و دست بدن یا ن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جوری که هستی باش فیلم بازی نکن .اگه جنبه داشته باشن احترامت رو دارن اگه نه دوری و دوستی.من خیلی دوست داشتمشون باهاشون گرم بودم ولی متاسفانه دختراش از شدت حسادت چشم دیدنم رو ندارن منم کاری به کارشون ندارم .فقط اینو بدون اونا نه پدر و مادر و خواهر و برادر میشن برات نه تو بالعکس

هیچوقت راجب خریدهاشون نظرنده 

هروقت چیطی میخری ذوقت نکنه بگی اینوجدیدخریدم تاقیمت و...بگی

موقعه سفره انداختن وجمع کردن کمک کن ولی نه زیاد تاوقتی نامزدی رفتی خونه خودت مهمون برومهمون بیا 

هرحرفی روتاکیدمیکنم هرحرفی رونزن وراجب همه چی نظرنده 

نه دست که ندی نامحرم هستن .بنظرم اگه بحث کردین با شوهرت به کسی نگین. خودتونو سنگین بگیرین .جلوی بقیه همدیگر رو خراب نکنیم و پشت هم باشین.شوخی های بیجا جلوشون نکنید و رفت و آمد کمتر باشه 

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

هر چی کم تر صمیمی شی بهتره. من ک دیدم اونا دوس دارن نزدیک شن رفتم باشگاه و کلاس مختلف ثبت نام کردم ...

چرا؟ یعنی دیر به دیر همو ببینن بهتره؟

دوران عقد و ازدواج یا حتی نامزدی با داداشش دست میگرفتی؟ یا همین جوری میگفتی سلام 

چرا؟ یعنی دیر به دیر همو ببینن بهتره؟دوران عقد و ازدواج یا حتی نامزدی با داداشش دست میگرفتی؟ یا همین ...

بستگی به شرایط اونا داره عزیزم.نه خودت رو بگیر که جبهه بگیرن نه شل که سوارت بشن پیاده نشن.واصای ترین کار اینو احترام شوهرت رو تو حمعشون داشته باش همیشه

هر جوری که هستی باش فیلم بازی نکن .اگه جنبه داشته باشن احترامت رو دارن اگه نه دوری و دوستی.من خیلی د ...

یه عده هستن بد مادر شوهر رو پیش جاری میگن یا بد جاری رو پیش مادر شوهر و خواهر شوهر و...

اینا فکر میکنم علاوه بر بدجنسی شون خیلی بی سیاست هم هستن

یه عده هستن بد مادر شوهر رو پیش جاری میگن یا بد جاری رو پیش مادر شوهر و خواهر شوهر و...اینا فکر میکن ...

اصلا این کار درست نیست .چون دیر یا زود ذات طرف مشخص میشه و دیگه شخصیتی نداده پیش خانواده شوهر .

چرا نشوری .وقتی کسی زحمت کشیده پخته این بی احترامی هست .البته تنها نشور با کسی بشور

مثلا برا الان که دوران دوستی و خواستگاریه دعوت کردن نشورم دیگه ؟

بعد ازدواج و اینا بشورم