به عنوان کسی که چند سال زندگی مشترک داشته بگین کسایی که تو مرحله دوستی و خواستگاری و نامزدی هستن چجوری با خانواده شوهر برخورد کنن که همیشه حرمت ها نگه شه
چه کاری انجام بدن چه کاری انجام ندن مثلا رفتن خونه مادر شوهر ظرف و اینا نشورن؟ تو دوران خواستگاری یا نامزدی یا برا اولین بار رفتن چی کمک هم ندن؟
با خانواده اش مثلا داداشش راحت باشن و دست بدن یا ن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر جوری که هستی باش فیلم بازی نکن .اگه جنبه داشته باشن احترامت رو دارن اگه نه دوری و دوستی.من خیلی دوست داشتمشون باهاشون گرم بودم ولی متاسفانه دختراش از شدت حسادت چشم دیدنم رو ندارن منم کاری به کارشون ندارم .فقط اینو بدون اونا نه پدر و مادر و خواهر و برادر میشن برات نه تو بالعکس
درمورد دست دادن به فرهنگ دوطرف بستگی داره ولی پرحرفی ممنوع وظرف شستن بنظرمن خوب نیست فقط توجمع کردن سفره کمک کنی بهتره عوضش توشیرینی میوه اوردن وچیدن پیش دستی کمک کن
نه دست که ندی نامحرم هستن .بنظرم اگه بحث کردین با شوهرت به کسی نگین. خودتونو سنگین بگیرین .جلوی بقیه همدیگر رو خراب نکنیم و پشت هم باشین.شوخی های بیجا جلوشون نکنید و رفت و آمد کمتر باشه
چرا؟ یعنی دیر به دیر همو ببینن بهتره؟دوران عقد و ازدواج یا حتی نامزدی با داداشش دست میگرفتی؟ یا همین ...
بستگی به شرایط اونا داره عزیزم.نه خودت رو بگیر که جبهه بگیرن نه شل که سوارت بشن پیاده نشن.واصای ترین کار اینو احترام شوهرت رو تو حمعشون داشته باش همیشه