2777
2789
عنوان

ذرت مکزیکی به سبک بیرون با marzi🌽🍿

20077 بازدید | 152 پست

توی این هوای سرد هیچچچچ عصرانه ای بهتر از ذرت مکزیکی نیست😁 

من از دستورات زیادی استفاده کردم تا در نهایت به این دستور رسیدم و به جرات میتونم بگم این از ذرت مکزیکی های بیرون خیلی خوشمزه تر میشه😋  

۴ عدد قارچ رو خرد کنید و با حدود ۱۵ گرم کره تفت بدید👇🏻

ی قوطی ذرت (ترجیحا برند فامیلا) رو باز کنید و توی سبد بشورید و تا قارچ داره میپزه بذارید در یه قابلمه آب  در حال جوش تا کمی بخار بگیره👇🏻

بعد از گذشت حدود ۸ دقیقه که قارچ ها کاملا نرم شدن ذرت رو به همراه کمی فلفل سیاه و کمی آویشن به قارچ اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید👇🏻

در این مرحله حرارت رو کم کنید و یک و نیم قاشق سس مایونز و یک قاشق سس فرانسوی اضافه کنید(اگر حرارت زیاد باشه سس آب میشه)👇🏻

یکی دو دقیقه هم بزنید و بعد ۲ قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید👇🏻

در حدی که فقط پنیر و مواد زیر و رو بشن هم بزنید و حرارت رو خاموش کنید و در ظرف رو به مدت ۵ دقیقه بذارید تا پنیر نم نم آب بشه بعد از گذشت ۵ دقیقه سرو کنید👇🏻

نوش جان😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

وایییی😭😭کاش نمیدیدم تاپیکتوو

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

هرشب هرشب مارو گشنمون میکنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا 24 ساعت دیگه ذرت مکزیکی نخورم چشمام چپ میشه

ذرت مکزیکی و لازانیا رو از خواهر و برادرم بیشتر دوست دارم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
ای وای😭😭😭😭

😭😭😭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تف به شَرَفَم🤦🏻‍♀️

ن باو

دو ع جون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه تا 24 ساعت دیگه ذرت مکزیکی نخورم چشمام چپ میشه ذرت مکزیکی و لازانیا رو از خواهر و برادرم بیشتر ...

وای🤣🤣🤣🤣

سعی کن تا ۲۴ ساعت دیگه برسونی به خودت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

میدونی عاشق ذرت میکزیکیممم😭😭😭😭😭😭

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

ممنون عزیزم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً