2777
2789
عنوان

ذرت مکزیکی به سبک بیرون با marzi🌽🍿

20312 بازدید | 152 پست

توی این هوای سرد هیچچچچ عصرانه ای بهتر از ذرت مکزیکی نیست😁 

من از دستورات زیادی استفاده کردم تا در نهایت به این دستور رسیدم و به جرات میتونم بگم این از ذرت مکزیکی های بیرون خیلی خوشمزه تر میشه😋  

۴ عدد قارچ رو خرد کنید و با حدود ۱۵ گرم کره تفت بدید👇🏻

ی قوطی ذرت (ترجیحا برند فامیلا) رو باز کنید و توی سبد بشورید و تا قارچ داره میپزه بذارید در یه قابلمه آب  در حال جوش تا کمی بخار بگیره👇🏻

بعد از گذشت حدود ۸ دقیقه که قارچ ها کاملا نرم شدن ذرت رو به همراه کمی فلفل سیاه و کمی آویشن به قارچ اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید👇🏻

در این مرحله حرارت رو کم کنید و یک و نیم قاشق سس مایونز و یک قاشق سس فرانسوی اضافه کنید(اگر حرارت زیاد باشه سس آب میشه)👇🏻

یکی دو دقیقه هم بزنید و بعد ۲ قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید👇🏻

در حدی که فقط پنیر و مواد زیر و رو بشن هم بزنید و حرارت رو خاموش کنید و در ظرف رو به مدت ۵ دقیقه بذارید تا پنیر نم نم آب بشه بعد از گذشت ۵ دقیقه سرو کنید👇🏻

نوش جان😍

.Pain🔥you made me a believer

وایییی😭😭کاش نمیدیدم تاپیکتوو

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

هرشب هرشب مارو گشنمون میکنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تا 24 ساعت دیگه ذرت مکزیکی نخورم چشمام چپ میشه

ذرت مکزیکی و لازانیا رو از خواهر و برادرم بیشتر دوست دارم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
ای وای😭😭😭😭

😭😭😭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
تف به شَرَفَم🤦🏻‍♀️

ن باو

دو ع جون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه تا 24 ساعت دیگه ذرت مکزیکی نخورم چشمام چپ میشه ذرت مکزیکی و لازانیا رو از خواهر و برادرم بیشتر ...

وای🤣🤣🤣🤣

سعی کن تا ۲۴ ساعت دیگه برسونی به خودت

.Pain🔥you made me a believer

میدونی عاشق ذرت میکزیکیممم😭😭😭😭😭😭

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

ممنون عزیزم 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً