توی این هوای سرد هیچچچچ عصرانه ای بهتر از ذرت مکزیکی نیست😁
من از دستورات زیادی استفاده کردم تا در نهایت به این دستور رسیدم و به جرات میتونم بگم این از ذرت مکزیکی های بیرون خیلی خوشمزه تر میشه😋
۴ عدد قارچ رو خرد کنید و با حدود ۱۵ گرم کره تفت بدید👇🏻

ی قوطی ذرت (ترجیحا برند فامیلا) رو باز کنید و توی سبد بشورید و تا قارچ داره میپزه بذارید در یه قابلمه آب در حال جوش تا کمی بخار بگیره👇🏻

بعد از گذشت حدود ۸ دقیقه که قارچ ها کاملا نرم شدن ذرت رو به همراه کمی فلفل سیاه و کمی آویشن به قارچ اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدید👇🏻

در این مرحله حرارت رو کم کنید و یک و نیم قاشق سس مایونز و یک قاشق سس فرانسوی اضافه کنید(اگر حرارت زیاد باشه سس آب میشه)👇🏻

یکی دو دقیقه هم بزنید و بعد ۲ قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید👇🏻

در حدی که فقط پنیر و مواد زیر و رو بشن هم بزنید و حرارت رو خاموش کنید و در ظرف رو به مدت ۵ دقیقه بذارید تا پنیر نم نم آب بشه بعد از گذشت ۵ دقیقه سرو کنید👇🏻

نوش جان😍