2777
2789
عنوان

حس عجیب بعد دیت اول

1142 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من بعد از ۵ ماه اشنایی مجازی برای اولین بار با اقایی دیت داشتم اونجا همه چی اوکی بود 

ولی از وقتی اومدم خونه یه حس عجیب استرس مانندی دارم یجور حس ترس از دست دادن  ،اضطراب نگرانی 

هی با خودم میگم ینی این اقا اندازه من ازم خوشش اومده نکنه فقط بخاطر رابطه جنسی منو بخواد و ... خیلی حالم بده اگه تجربه مشابهی داشتین یا مشاور و پیجی چیزی میشناسین بهم کمک کنین ممنونم

ایران زندگی میکنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه 

نگران نباش 

چیزی رو تجربه کردی ک تا الان نکردی 

قرار اول حتی با دختر هم یکم هیجان داره چون چیزی رو دیدی ک تاحالا ندیدی 

من قرار اولم خوب بود همه چی ولی اومدم خونه دیدم برام شارژ زد یکم اولش ناراحت شدم بعد گفتم بیخیال اونجور پسری نیس خواسته مثلا کار خوب انجام بده 

عزیزم من مرردا رو خوب میشناسم  کمی ازش بگو تا بگم واسه چی میخادت

همه چیش اوکیه و برا آیندش برنامه داره 

فقط اینکه هرروز نمیحرفیم و زنگ نمیزنه یا پیام بده درواقع کمیت رابطه خوب نیس ولی کیفیتش خوبه

چون گفتی دیت فک کردن امریکایی😂😂

حرفم چیز دیگه ای بود😁

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

همه چیش اوکیه و برا آیندش برنامه داره  فقط اینکه هرروز نمیحرفیم و زنگ نمیزنه یا پیام بده درواق ...

خب همینطوری خوبه اتفاقا

ازین لات و لوتای اویزون نیست 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
خب همینطوری خوبه اتفاقا ازین لات و لوتای اویزون نیست 

اره خوشم میاد ازش و حسم میگه اونم از من خوشش میاد فقط مشکلم اینکه رابطمون کاملا جدی نیس هی میگه وقت نکردم بت زنگ بزنم ولی تو فکرش بودم و فلان