2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنده کنم تو خورشت ؟ یعنی تفت ندم؟

اول تفت بدی بهتره خودت تصور کن پیاز رنده شده خام بریزی!😐

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
نه عزیزم منظورم مغز گردو هایی که یکم قهوهای تیرن....ارزونتر از سفیدان

حالا معمولا سفید میریزن یا مغز گردویی که پوستش تیرس؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
شنیدم اخه برای خورشت فسنجون مغز گردوی سفید باید استفاده بشه چون سیاه ها تلخ میکنن

سفید بهتره روغن خیلی میندازه 

اگه میخوای خیلی روغنی شه گردوی ایرانی بخر 

اگه خیلی روغنی نمیخوای گردوی خارجی بخر 

من خودم گردوی خارجی میذارم همیشه

رب انارم رب انارای اماده اروم ادا هم خیلی خوشمزش میکنه  من واس ۵۰۰ کیلو تقریا ۲/۳ ش رو میریزم& ...

لطف کردی واقعا ممنونم ☺😍 خواهرشوهرام دعوتن 😬😐خواستم یه دستپختی توپ و خوشمزه و عالی نشونشون بدم😂😂

لطف کردی واقعا ممنونم ☺😍 خواهرشوهرام دعوتن 😬😐خواستم یه دستپختی توپ و خوشمزه و عالی نشونشون بدم😂 ...

ایول 😁 خواهش میکنم البته بگما بستگی به رنگش داره هروقت حس کردی رنگش خوبه دیگه نریز واینکه ما ترش میخوریم که این مقدار رب انار میریزم اگه شیرین دوست دارین کمتر