2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐بله

بعد فکر کنم سبزیجات سرخ شده هم داره؟!

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
اره عزیزم ولی مغزش ها نه خود گردو. آخه من همیشه واسه فسنجان مغز گردو ی خورشتی که یکم تیره تر وارزونت ...

مگه خورشتی و غیر خورشتی داره؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
خیلی ممنونم من یه کیلو گردو بخرم کافیه بنظرتون؟ برا اولین بار میخوام درست کنم زیاد تجربه ندارم

اگه برای شب میخوای از الان باز بذار با شعله کم بپزه .بعد رب انار بعد یکساعت به گردو اضافه کن مرغ هم ۲ساعت آخر بریز له نشه

😐😐😐نه 

اها خب پس

مگه خورشتی و غیر خورشتی داره؟

نه عزیزم منظورم مغز گردو هایی که یکم قهوهای تیرن....ارزونتر از سفیدان

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

ممنونم بانو جان سپاسگزارم از نظرتون خیلی کمک کردین بهم 

مرغا رو اول بذار جدا وقتی جوش اومد خاموشش کن خوب بشورشون بعد بذارشون توی خورشت  خوشمزه تر میشه 

پیاز رو هم رنده کن  خرد نکن 

عالی میشه😋