سلام دوستای عزیزم میتونین از کاربرایی که مهربون و با گذشت و باتجربه هستن تو زندگی زناشویی و فرزند پروری موفق هستن و اینجا از نظرات که تو پستها میدن متوجه شدین پخته هستن و منطقی معرفی کنین دنبال یه دوست مجازی خوب هستم که بتونم باهاش راحت درد و دل کنم و از روزمرگیهام باهاش حرف بزنم و ازش کمک بخوام خودمم ۳۲ ساله متاهل با یه پسرکوچولو عشق دو و نیم ساله هستم.
اگه پیدا کردی و گروه زدی منم ببر گروهتون یه دورهمی واتساپی مثلا
عزیزم تو کار گروه و اینا نیستم ولی هروقت تاپیک زدم نتیجه ای نگرفتم واسه هیچ تاپیکم قبلنا زیاد میومدم مثلا تو تاپیکی که خاموش میخوندم اگه از نظر کسی خوشم میومد و بنظرم آدم پخته و با گذشتی میومد بهش پیام دوستی میدادم الان کمتر میام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه کاری از دستم بربیاد در خدمتم کسایی تو سایت دیدم که الان در حال حاضر خاطرم نیست
سلام عزیزم ممنونم ازتون کلا میخوام چندتا دوست مجازی داشته باشم راحت بتونم باهاشون حرف بزنم مشکل اینو نداشته باشم که وای مثلا الان این موضوع و مطرح کنم طرف میشناسه منو یا میفهمه اخلاق شوهرم اینجوریه یا هرچی ولی میخوام قابل اعتماد باشه خانومم باشه آدمو قشنگ هدایت و راهنمایی کنه فدات عزیزم آشنا میشیم باهم از خودتون بگین