2777
2789

من دوروز دیگه قراره حلقه بیارن برام

دیروز رفتیم خونه نامزدمو ک توش زندگی میکرد(خونه مجردی داشتش)رو دیدم و خیلی خوشم نیومد از خونش

امروز بهم گفتش میاد دنبالم ک باهم بریم وسایل خونه رو بخریم(قراره همه چیو خودش بخره)

به نظرتون کار عاقلانه ایه بهش بگم وسایل رو فعلا عوض نکنیم و خونه رو بهتر کنیم یا پروییه بگم جفتشو بخریم و عوض کنیم?

میترسم بگن تو خونه مامانت ی تخت و اتاق نداشتی الان اینجا انقد پروتوقع شدی..

کدومش عاقلانه تره?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خودش میخواد بگذار عوض کنه هیچوقت خودتو پایین نگیر  همیشه واسه خودت ارزش قائل باش و بگذار ...

خودش خونه رو نشون داد 

خونش خوشگل و خوبه مخصوصا واسه دونفر بزرگه و توی منطقه خوبیه اما خیلی دلگیره منم قراره توش تنها بمونم میترسم

اگه بخام بگم چجوری بگم ک مادرشینا بدشون نیاد?

اگ الان حرف دلت نزنی پس کی بزنی عزیزم شوهرته 

بهش دستوری حرفتونزن مثلا بگو وااااای اگه این خونمون این طوری بشه چقد خوبه چقد خوشحال میشم در کنارش هم دو تا حرف عاشقانه بزنی حله 

خونه تازه عروس تاجایی که درحد توانش برات یه دستی بکشه روش

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

چه ربطی به مادرش داره تومیخوایی زندگی کنی خونه خودت هست 

به نظرشون احترام بزار اما حرف خودت بزن

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
اگ الان حرف دلت نزنی پس کی بزنی عزیزم شوهرته  بهش دستوری حرفتونزن مثلا بگو وااااای اگه این خون ...

یعنی بهش بگم بریم باهم ی خونه دیگه بخریم چون اینجا مورد پسند من نیس درسته?

خونش چند متره ؟

رنگ شده هست یا کاغذ دیواری داره ؟لامپ زیاد توش کار شده ؟ چند سال ساخته /؟

ببین اگر قابل بازسازی هست و بزرگه همون خوبه

اگ میتونه در حد توانش هست اره اگه نه وقت نیست یا هرچی بگو تعمیرش کنه تازه وسایلات هم رنگ روشن بگیر که دلت نگیره

ببین طرز گفتنت به شوهرت خیلی مهمه خیلی 

وقتی میگی تو منطقه ی خوبیه

و بزرگم هست

به نظر من همونجا میتونه واستون خوب باشه

واسه دلگیریش هم میتونی یه سری کارا انجام بدی که دل باز تر بشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خونش چند متره ؟ رنگ شده هست یا کاغذ دیواری داره ؟لامپ زیاد توش کار شده ؟ چند سال ساخته /؟ ببین اگر ...

نمیدونم فک کنم ۸۵متراینا باشه

کاغذدیواری داره 

لوستر داره از این سایز متوسطا

ساختشم نمیدونم راستش ولی فک نکنم بیشتر از ۱۰سال بشه ولی خب نمیدونم چرا به دل من نشست اصلا😐

دوتام اتاق داره

اگ میتونه در حد توانش هست اره اگه نه وقت نیست یا هرچی بگو تعمیرش کنه تازه وسایلات هم رنگ روشن بگیر ک ...

در حد توانش هست بخاد این خونه رو بفروشه یکم بهتر بگیره اما یکم کم روعم

دلم میخاد توی چت بهش بگم چون رو در رو روم نمیشه

توی چت بگم تاثیر داره?اخه میگن وقتی به چشم طرف نگاه میکنی تاثیر داره و ازین حرفا..

داره میخره بذار بخره

بعدش خونه رم درست میکنید

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴