2777
2789
عنوان

نامزدم میخاد وسایل خونه بخره بهش بگم نخره?

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 51 پست
ینی اون موقع دیگه نمیخره?😶

میخره ولی الان یکم بیشتر نازت خریدار داره 😄البته مردا ک وارد زندگی بشن خیلی فشارای دیگه روشونه حقم دارن

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
میخره ولی الان یکم بیشتر نازت خریدار داره 😄البته مردا ک وارد زندگی بشن خیلی فشارای دیگه روشونه حقم ...

ولی خب نگم بهتره شاید در ظاهر خونه بگیره ولی تو دلش بگه چ پرتوقع و ایناس از چشمش میافتم اون موقع😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب نگم بهتره شاید در ظاهر خونه بگیره ولی تو دلش بگه چ پرتوقع و ایناس از چشمش میافتم اون موقع😣

هر جور صلاح میدونی وبی میتونی منطقی باهاش حرف بزنی بگی ک یه خونا دیگه بخریم ک برای ایندمونم بهتره فوقش وسایل خونه یکم سبک تر بردار 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
خودش اخلاقش خوبه ولی میترسم به خانوادش بگه ک دوس دارم خونه عوض شه بعدا برگردن بگن پرتوقع و ندیدبدیده ...

خب پس نگو چه کاریه بخوای واسه خودت بیخودی اعصاب خوردی درست کنی صبر کن خونه هم به موقعش عوض میشه

در حد توانش هست بخاد این خونه رو بفروشه یکم بهتر بگیره اما یکم کم روعم دلم میخاد توی چت بهش بگم چون ...

ببین منم مثل تو بودم. سنم کم بود ازدواج کردم همیشه روم نمیشدحرف دلم بزنم پارو دلم میزاشتم و ...الانم دارم جدامیشم اما چند سال بعد متوجه میشی چی میگم  حرفت و محکم ورودر رو بزن و حرمت شوهرت نشکن تا حرمت خودت حفظ بشه.  باید حرفت بزنی باید . اگ روت نمیشه پس چرا ازدواج کردی عزیزم باید روت بشه یک زن باید بتونه برای راحتی وارامش خودش تلاش کنه 

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
ببین منم مثل تو بودم. سنم کم بود ازدواج کردم همیشه روم نمیشدحرف دلم بزنم پارو دلم میزاشتم و ...الانم ...

امروز رفتیم مبل گرفتیم ولی فعلا نیاوردن تا خونه رو بهتر کنیم و اینا...

به مادرم گفتم به نامزدم بگم خونه رو عوض کنه و بهتشو بگیره?برگشت گفت همین ک همچین پسری تورو میگیره باید دستشو ببوسی😐

انقد اینجوری میگن بهم دیگه خودمم سرد شدم نسبت ب گفتن این حرف

امروز رفتیم مبل گرفتیم ولی فعلا نیاوردن تا خونه رو بهتر کنیم و اینا... به مادرم گفتم به نامزدم بگم ...

زندگی شماست عزیزم خودتون هستیدبرای ارامش خودتون هست باید بتونی باهاش منطقی حرف بزنی 

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂