2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 159 پست
یعنی دارو شیمیای تاثیر نداره اخه چیکنیم؟؟

نه منکه تاثیری ندیدم..بک سال رفتم دکتر اومدن دکتره حتی دهن باز نمکرد بگه تنبلی داری فقط دوتا قرص میداد میگفت وزنتون کم کن ..اونم قرصه ..ال دی ....که فایده ام نداشت یه دکتر دیگه رفتم گفت دارو میدم بهت خوب میشی ولی احتمالش ریاده دیگه بجه دار نشی.....منم ول کردم..رفتم پیشه طب ستنی گفتم من خوب میشم با نه گفت معلومه که خوب میشی چرا خوب نشی همه چیز درمان داره......اخه ماما بهم گفته بود هیچ دارویی وجود نداره که تو تنبلیت خوب بشه .شاید موقت خوب شب بتونی بچه بیاری

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من ریزش ندارم 

اخه دخترم چهارده سالشه بعد پی سی او داره از پارسال که رژیم گرفت لاغر بشه بلافاصله هم کرونا گرفتیم ریزشش موهاش شروع شده خیلی شدیده الان با کلی دوا دکتر که بردم هنوز نفهمیدم به خاطر رژیم و کرونا بوده یا کیست هر کس یه چیز میگه دارو هم برای کیستهاش به جز متفورمین ندادن به خاطر سنش

آروم آروم شب و روزام و دارم سر میکنم..بگو تا فصل لبخندم چقدر گریه بدهکارم...
اخه دخترم چهارده سالشه بعد پی سی او داره از پارسال که رژیم گرفت لاغر بشه بلافاصله هم کرونا گرفتیم ری ...

عزیزم بخاطره کروناس..منم وقتی ک کرونا گرفتم بده ی مدت ریزش خیلی شدید داشتم..ولی خب خوب شدم.دکتر نرفتم چیزییم مصرف نکردم.ی مدت بگذره خوب میشع 

نه منکه تاثیری ندیدم..بک سال رفتم دکتر اومدن دکتره حتی دهن باز نمکرد بگه تنبلی داری فقط دوتا قرص مید ...

واقعااااا اینجوری گفتن بهت؟؟ یا خدااا یعنی منم الکی دارم مصرف میکنم؟؟ 

برای فعال کردن تخمدانها  گیاهان مریم گلی رازیانه پرسیاوشان تخم هویج و پنج انگشت هرکدوم به مقدا ...

میشه بدون عسل خورد؟

من پریود نمیشم بخاطر تنبلی اگ بشم حجمش خیلیی کم

تخم هویج بومادران پنج انگشت جواب میده برام؟

واقعااااا اینجوری گفتن بهت؟؟ یا خدااا یعنی منم الکی دارم مصرف میکنم؟؟ 

اره بهم اینجوری گفت اون دکتره...نمتونی بری طب ستنی؟

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
اسم‌گیاهی رو نمیدونم.. هرروز قرص متفورمین میخورم..روزاییم ک پریودم از روزه سوم لتروزول میخورم با کل ...

من دکترم بهم دوفاستون داده ک الان خیلی گرونه. اینارو ک ب تو داده علایمت چی بود؟؟؟ اسم امپولتم بگو

عزیزم بخاطره کروناس..منم وقتی ک کرونا گرفتم بده ی مدت ریزش خیلی شدید داشتم..ولی خب خوب شدم.دکتر نرفت ...

اخه عزیز دلم الان یکسال و دوماه از شروع ریزشش گذشته خوب نشده

آروم آروم شب و روزام و دارم سر میکنم..بگو تا فصل لبخندم چقدر گریه بدهکارم...
من دکترم بهم دوفاستون داده ک الان خیلی گرونه. اینارو ک ب تو داده علایمت چی بود؟؟؟ اسم امپولتم بگو

من پریودیم‌نامنظم بود اصن یاد ندارم ی بار سرموقع شده باشم..امپول hmg