2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 159 پست
اتفاقا من مدت زیادی از همه مدل داروی شیمیایی استفاده کردم نتیجه نگرفتم  ولی نهایتا با چیزایی گ ...

آره منم شنیدم باید به مدت کلا هیچ داروی شیمیایی مصرف نکنی و صبر کنی از بدنت پاک بشه بعد داروی گیاهیی مصرف کنی که روی بدنت جواب بده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
پیاز درمانی چیه؟؟

بزن گوگا پیازدرمانی سایت طب شیعه دستورش همونه دقیق توضیح داده 

راستی یه حلواهم هست اسمش حلوا میتی ک چند سال قبل ی خانمی اینجا دستورشو داد اونم سرچ کن نی نی سایت تاپیکاش هست اونم خوبه بخوری

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچی فکرکنی بودمادران رازیانه کاسنی  ولی درنهایت با پیازدرمانی حامله شدم سه سال نازایی داش ...

اهان..پیاز درمانی چیه؟؟ بومادارن و کاسنی روزی چقد میخوردی؟

ورزش کن دارو هایی که دکتر هم داده بخور خوب میشی یکم زمان میبره هرچی وزنت بیاد پایین تر منظم تر ...

خدا کنه تاثیر داشته باشه..دوس ندارم‌سنم بره بالا بچه و دار بشم 

طب سنتی چی داده بهت؟؟ 

اسم ندارن..عزیزم..خودشون درست میکنن یا شرکتش میارن فکر کنم..روش اسم نداره 7 قلم ایناس.برو خودش میده بهت ...بادکشم بنداز...حجامتم بکن...خیلی بهتر میشی

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
اسم ندارن..عزیزم..خودشون درست میکنن یا شرکتش میارن فکر کنم..روش اسم نداره 7 قلم ایناس.برو خودش میده ...

اره همین کارو میکنم..بدبختی تو این شهر ک زندگی میکنم واسه انجام این کارا خیلی دست و مام بستس..اینجا نداره باید برم اصفهان وگرنه کلی کارا میشد انجام بدم 

سنو روز ۱۳یع نگاه میندازی

عزیزم منم زیاد اطلاعات کافی ندارم چیزی که نوشته بود رو گفتم به دکترت نشون بدی  بهتر میفهمه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

دکتر میگفت یه دختره اومد اینجا .تا حال پریود نشده بود میگفت اومد اینجا 40 روز اینا روش کار کردیم. پریود شد درحالی که میگفت شیمایی اصلا جواب نداده اینقدر خورده بود..

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
ورزش ه ازی چ جوریه؟. 

میتونی بری باشگاه برنامه بگیری ولی در کل مث پیادع ردی دوییدن یا اینجور چیزا

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

انشاالله که زود مامان میشی وقتی هم ورزش کنی هم داری متفورمین میخوری وزنت خیلی زود میاد پایین کم کم امپول قطع میکنه دکتر بعد هم قرص هات رو ولی بدی تنبلی تخمدان اینه که باعث چاقی وهمیشه باید ورزش داشته باشی