2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 159 پست
بخاطر چاقی عزیزم برو باشگاه رژیم غذایی رعایت کن فوری خوب میشی

اره باید لاغر کنم چون همین چاقی مشکل معده هم داده بهم رفلاکس

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵

برای فعال کردن تخمدانها 

گیاهان مریم گلی رازیانه پرسیاوشان تخم هویج و پنج انگشت هرکدوم به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید شب به شب یک قاشق از آن رو توقوری بریز و یک لیوان آب بجوشانید و شعله خیلی کم و بعد از ولرم شدن با یک قاشق عسل نوش جان کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا.یکساله عروسی کردم.تازه ب فکر افتادم..بدشم خیلی زندگیم مفصله..

منم یه چن ماه قبل تو ازدواج کردم کلی خیلی خرف میشنونم خسته ام

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵
پس مثل خودمی من 8 ماه اقدام بودم ولی خبری نبود فقط با امپول پریود میشدم دکتر گف باید وزنتو کم کنی من ...

خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم..ولی ۲۴ ساعته تو خونه تنام..خواه ناخواه فکرم میره سمتش..تواین شهره لعنتیم کسیو ندارم.ی خاهرشوهر دارم باهام خوب نیس.کسیم نیس باهاش برم پیاده روی😔

از یکی دیگه پرسیدید ولی منم کنجکاو شدم جواب بدم من خودم یکی دوسالی بود ک مثلن ماهی دوبار پری میشدم ...

میتونم یه سوال بپرسم؟ من همیشه قبل پریودی درد و اینچیزا دارم ولی تو پریودام زیاد درد ندارم بنظرتون اگر دردی نداشته باشم مشکلی وحود داره؟ چون این ماه بعد از دوماه با آمپول پریود شدم و اصلااا دردی نداشتم تو پریودم با اینکه خونریزیمم اوکی بود و ۶ روزه بود

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم..ولی ۲۴ ساعته تو خونه تنام..خواه ناخواه فکرم میره سمتش..تواین شهره لعنتی ...

خودت برو عزیزم به هدفون بزار تو گوشت آهنگای شاد و پر انرژی بزار برو میاده روی واسه خودت

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ای بابا این تنبلی چ کوفتی بود افتاد ب جونمون..بخدا از بس امپولو قرص مصرف میکنم دیگه حالم بهم میخوره

منم تنبلی داشتم.رفتم ماما گفت خوب نمیشی دبگه...اگرم بشی موقته..اونم عوارص داره رعتم پیشه دکتر طب ستنی کلی دارو گیاهیی داده..میگه خوب میشی نمیدونم حالا ...اونکه گفته حتما خوب میشی ..هم حجامت کردهم بادکش گرم میندازمم..میگن بادکش خیلی خوبه

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم..ولی ۲۴ ساعته تو خونه تنام..خواه ناخواه فکرم میره سمتش..تواین شهره لعنتی ...

خودت برو  طناب هم بزنی خوبه بشرطی ک عرق کنی استرسم نداشته باشی ایشالا خدا یه نی نی خوشگل و سالم بهت میده 

خودت برو عزیزم به هدفون بزار تو گوشت آهنگای شاد و پر انرژی بزار برو میاده روی واسه خودت

شهرشون ی جوری نیس ک اینقد راحت باشم..شاید باروت نشه تاحالا تنها تو خیابونشون راه نرفتم 😑