2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 159 پست
منم تنبلی تخمدان دارم فقط ورزش خودشم هوازی برو باشگاه غذاتو اوکی کن من ماه پیش بعد سه ماه درس حس ...

ببخشید عزیز یسوال دارم قبل اینکه درس شی پریود ت حجمش کم بود؟

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۸سالمه تازه دوماه فهمیدم. دکتر بهم قرص متفورمین و دوفاستون داده.. 

ای بابا این تنبلی چ کوفتی بود افتاد ب جونمون..بخدا از بس امپولو قرص مصرف میکنم دیگه حالم بهم میخوره

ببخشید عزیز یسوال دارم قبل اینکه درس شی پریود ت حجمش کم بود؟

از یکی دیگه پرسیدید ولی منم کنجکاو شدم جواب بدم

من خودم یکی دوسالی بود ک مثلن ماهی دوبار پری میشدم و هردفعه هم حجم کم و رنگ تیر.ه

ولی از یکی دوماه پیش ک داروهای دکتر رو مصرف کردم ، خیلی تغییر کرده. حجم بالا و رنگ روشن. تازه علائم قبل از پری هم اومده برام، شدم مثل خیلی وقت پیش هام

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...
منم قبلا خونریزیم عالی بود الان کم شده کلا۴روز لکه و اینا میبینم و اینکه چاق هستم ۸۲کیلو 

بخاطر چاقی عزیزم

برو باشگاه

رژیم غذایی رعایت کن

فوری خوب میشی

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
از بس فکرم درگیره همه چیو باور میکنم 

میدونی همین درگیریه ذهنی چقدرررر روی همین تنبلی و هورنونهات تاثیر میزاره ؟ منم جدیدا این مشکلو پیدا کردم و دکترم کلی دعوام کرد گفت باید به حفظ آرامشت کمک کنی اصللااا غم و ناراحتیتو توی خودت نریز ورزش کردن واقعا خیلیی روی تنبلی تاثیر داره  سعی کن روی اینچیزا کار کنی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
از یکی دیگه پرسیدید ولی منم کنجکاو شدم جواب بدم من خودم یکی دوسالی بود ک مثلن ماهی دوبار پری میشدم ...

چه داروهایی فعلا دکتر برام متفورمین و مدروکسی داده ابن ماه برای اولین بار لتروزل میده

عضو گروه قرمز. وزن اولیه۸۲☹وزن دوم۸۰🤨وزن الان78😍هدف۷۵
ای بابا این تنبلی چ کوفتی بود افتاد ب جونمون..بخدا از بس امپولو قرص مصرف میکنم دیگه حالم بهم میخوره

وای منم ، بخدا غصه م گرفته از وقتی فهمیدم. هی میگم نکنه آینده م ب مشکل بر بخوره؟ 

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...
بله عزیزم الان ۶ماهه اقدامم..حتی از روزیم‌ک عروسی کردم جلوگیری نداشتم چون پریودیام نامنظم بود

پس مثل خودمی من 8 ماه اقدام بودم ولی خبری نبود فقط با امپول پریود میشدم دکتر گف باید وزنتو کم کنی منم پیاده روی رفتم یک ماه .بعد پریودیم منظم شدم یک ماه متفورمین خوردم دیدم باردار نشدم .درس ماهی ک اصلا فکرشو نمیکردم باردار شدم.عزیزم استرس خیلی بده هرچی بیخیال تر باشی برا خودت خوبه شما بتونی پیاده روی بری و اصلا به فکر باردارشدن نباشی زودتر نتیجه میگیری