درد زیر ناف( یهو تیر میکشه) درد کمر و زیر دل( میگیره ول میکنه ولی شده یکمم طول بکشه) سنگین شدن سین ...
منم مشابه این علائم رو داشتم شدید
به اضافه اینکه یهو تهوع شدید گرفتم سه روز مونده به موعد
بی بی چک زدم و مثبت شد
بعدش همه علائم برطرف شد!
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من این ماه پنج روز از پریودیم میگزره به نظر شما باردارم؟؟
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
اسی ایشالا بزودی نی نی بیاد تو دلت. با اجازت یه سوال میپرسم اینجا. ممکنه با وجود بارداری پری بیاد و اصلا آدم متوجه نشه که بارداره تا چند ماه؟ و اینکه برام دعاکنین حامله نشم خیلی استرسشو دارم.بچم کوچیکه نمیخوام. قربون خدا برم هرکی یه جور.....
میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.