2777
2789
عنوان

مادرشوهرا چطور دلشون میاد

615 بازدید | 38 پست

خودشون یه زمانی عروس بودن،چطور دلشون مباد انقد دختر مردمو بچزونن و اذبت کنن،به نفسایی که میاد و میره قسم هررر ادمیو بتونم حلال کنم مادرشوهرمو حلال نمیکنم،امیدوارم تو اتیش جهنم بسوزه،خدا نگذره ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یااااخدا چه خبرهههه🥴

مادرشوهرم من فرشتهههه س تازه زنعمومم هس

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

منم حلالش نمیکنم خودش منوانتخاب کردواسه پسرش خودشم باعث جداییمون شد باوجودسن کمی که داشتم بدترین بلاهارو اوردسرم خدا ازش نگذره

فرداشب چلس میگن دعابراورده میشه ازته دلم میخوام بخداواگذارش کنم

یااااخدا چه خبرهههه🥴 مادرشوهرم من فرشتهههه س تازه زنعمومم هس

جواب سوال استارتر این نیست.و‌اینجا جاش نیست این کامنت.شد یکی تاپیک‌بزنه یکی یه چی نگه که طرف بسوزه دلش

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

تو استثنایی ،،نمیدونم چرا دوست ندارم بین بچه های منو جاریم هیچ وصلتی باشه😶

فک کنم جزو بنده های برگزیده خداهستم😍🤣🤣🤣🤣🤣

فکر میکنی دوس نداری ولی عشق دخترعمو پسرعمو یه چی دیگس😍😍

اگه خودشون واقعن همو دوس داشته باشن توام راضی میشی😂😍

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
جواب سوال استارتر این نیست.و‌اینجا جاش نیست این کامنت.شد یکی تاپیک‌بزنه یکی یه چی نگه که طرف بسوزه د ...

عزیزم من چیزی نگفتم که فقط منظورم این بود همه مادرشوهرا شبیه هم نیستن😐

شماچرا انقدر ناراحتی به جایه استاتر

وای تو چقده خوشبختی همه ترکیدیم از حسادت اه اه بفهم کجا چی میگی

مودب باش خانم نسبتا محترم